Black_wolf ارسال شده در 11 مهر، 2024 ارسال شده در 11 مهر، 2024 کلبه ای خواهم ساخت؛ در دیاری که در آن، ردّی از آدم ها نیست، هیچکس آنجا نیست... دور خواهم شد از این شهر، از این حصر، از اجبار، جنون... میله های قفسِ عادت را؛ به درَک خواهم داد، و به خورشید، سلام... و رها خواهم شد، و رها خواهم زیست... بوف ها، در دلِ شب همدمِ تنهایی من ماه، امّیدِ شب و؛ رود، لالاییِ من... خاکِ اطراف من از ریشه ی گل ها لبریز، بیشه ام غرق در آرامش اعجاب انگیز... آسمان ها آبی، شاپرک ها خندان، و زمین، سبز و دلم بی خبر از بیتابی ... دل به دریا که زدم، خواهم رفت، کلبه ای خواهم ساخت، و خودم را به تماشای سکوت، و به آغوشِ خدا خواهم داد وهرگز مرا نخواهی دید 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 11 مهر، 2024 ارسال شده در 11 مهر، 2024 32 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: کلبه ای خواهم ساخت؛ در دیاری که در آن، ردّی از آدم ها نیست، هیچکس آنجا نیست... دور خواهم شد از این شهر، از این حصر، از اجبار، جنون... میله های قفسِ عادت را؛ به درَک خواهم داد، و به خورشید، سلام... و رها خواهم شد، و رها خواهم زیست... بوف ها، در دلِ شب همدمِ تنهایی من ماه، امّیدِ شب و؛ رود، لالاییِ من... خاکِ اطراف من از ریشه ی گل ها لبریز، بیشه ام غرق در آرامش اعجاب انگیز... آسمان ها آبی، شاپرک ها خندان، و زمین، سبز و دلم بی خبر از بیتابی ... دل به دریا که زدم، خواهم رفت، کلبه ای خواهم ساخت، و خودم را به تماشای سکوت، و به آغوشِ خدا خواهم داد وهرگز مرا نخواهی دید عالی... 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 11 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2024 1 ساعت قبل، Black white گفته است: عالی... نقل قول
Black white ارسال شده در 12 مهر، 2024 ارسال شده در 12 مهر، 2024 14 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: عالی نبود یعنی؟ ((: نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .