Black_wolf ارسال شده در 11 مهر، 2024 ارسال شده در 11 مهر، 2024 همه از خیانت متنفرن اما خودشان راحت خیانت میکنن.. همه از دروغ متنفرن اما راحت دروغ تحویل یکدیگر میدن... من ماندم این همه آدم خیانت دیدن پس کی خیانت کردهحتما عمه من؟ 1 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 11 مهر، 2024 ارسال شده در 11 مهر، 2024 (ویرایش شده) 5 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: همه از خیانت متنفرن اما خودشان راحت خیانت میکنن.. همه از دروغ متنفرن اما راحت دروغ تحویل یکدیگر میدن... من ماندم این همه آدم خیانت دیدن پس کی خیانت کردهحتما عمه من؟ خیانت انواع و درجههای مختلف داره و تقریبا همهی آدما تو کارنامهی زندگیشون یکی از این انواعو ثبت میکنن .. تنها نقطه اشتراک خیانتکارا اینه که به خیانتشون واقفن و سکوت یا توجیهشون اول برای ترس از قضاوت شدنه و دوم این که میدونن خیانت افتخار و امتیازی که نداره هیچ بلکه لکهی ننگه .. ویرایش شده 11 مهر، 2024 توسط poone banoo 2 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 11 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2024 2 ساعت قبل، poone banoo گفته است: خیانت انواع و درجههای مختلف داره و تقریبا همهی آدما تو کارنامهی زندگیشون یکی از این انواعو ثبت میکنن .. تنها نقطه اشتراک خیانتکارا اینه که به خیانتشون واقفن و سکوت یا توجیهشون اول برای ترس از قضاوت شدنه و دوم این که میدونن خیانت افتخار و امتیازی که نداره هیچ بلکه لکهی ننگه .. اهان فکر کنم شمامتاهلا هزی و هرجوری ب نفعتون باشه بیان میکنید و نظر میدید بازم ممنون بابت نظرت نقل قول
poone banoo ارسال شده در 11 مهر، 2024 ارسال شده در 11 مهر، 2024 به نفعم؟؟ من که چیزی به نفع خودم نگفتم.. 2 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .