Black_wolf ارسال شده در 2 مهر، 2024 ارسال شده در 2 مهر، 2024 چقدر خوشحالم که اینروزا حرفای دیگران برام مهم نیست، آخه میدونید؟من قبلا همیشه سعی میکردم که دیگرانو از خودم راضی نگه دارم. همیشه فکر میکردم که اگه همه ازم راضی باشن، اونوقت حال بهتری دارم،ولی هرچی بیشتر گذشت، دیدم که دیگه آدم قبل نیستم، شدم یه ربات و عروسک خیمه شب بازی که تمام تلاششو برای راضی نگه داشتن دیگران انجام میدم، شدم آدمی که دیگه حتی خودشم از یاد برده بود، آدمی که حتی زندگی عادیش رو از یاد برده بود... کلی خب الان حال بهتری دارم.. اینکه مجبور نیستم کارایی انجام بدم که دیگران از من راضی باشن،حالم خوبه.. میدونی یکم دیر فهمیدم که باید حواسم به خود واقعیم باشه 3 نقل قول
Black white ارسال شده در 2 مهر، 2024 ارسال شده در 2 مهر، 2024 4 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: چقدر خوشحالم که اینروزا حرفای دیگران برام مهم نیست، آخه میدونید؟من قبلا همیشه سعی میکردم که دیگرانو از خودم راضی نگه دارم. همیشه فکر میکردم که اگه همه ازم راضی باشن، اونوقت حال بهتری دارم،ولی هرچی بیشتر گذشت، دیدم که دیگه آدم قبل نیستم، شدم یه ربات و عروسک خیمه شب بازی که تمام تلاششو برای راضی نگه داشتن دیگران انجام میدم، شدم آدمی که دیگه حتی خودشم از یاد برده بود، آدمی که حتی زندگی عادیش رو از یاد برده بود... کلی خب الان حال بهتری دارم.. اینکه مجبور نیستم کارایی انجام بدم که دیگران از من راضی باشن،حالم خوبه.. میدونی یکم دیر فهمیدم که باید حواسم به خود واقعیم باشه امیدوارم وقتی برگردیم و خود واقعیو ببینیم،باهاش غریبه نباشیم... عالی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .