Black_wolf ارسال شده در 2 مهر، 2024 ارسال شده در 2 مهر، 2024 باهام حرف بزن، بگو چه کتاب جدیدی خوندی، خوب بود؟ کجاها رفتی، با کیا آشنا شدی، روزات چطور میگذرن، این هفته کدوم آهنگ جدید رو گوش دادی، برنامهت برای آخر هفته چیه، اتفاقات ریز و درشتِ روزهایی که بهت میگذرن رو برام تعریف کن. من فقط مشتاق شنیدنِ توعم 2 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 2 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2024 اینایی که وقتی حالت خوب نیست، سراغتو میگیرن، یا میان باهات چن کلمه حرف میزنن، بعدش حس میکنی انرژی گرفتی و حالت خوب شده... این آدما رو باید همیشه نگه داشت! اصلا اینا رو باید همیشه داشت! اینا خیلی با ارزشن! خیلی. 2 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 2 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2024 ای کاش میتوانستم بگویم که با من چه میکنی تو جانی در جانم می آفرینی تو تنها سببی هستی که به خاطر آن روزهای بیشتر، شبهای بیشتر و سهم بیشتری از زندگی می خواهم تو به من اطمینان میدهی که فردایی وجود دارد 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 مهر، 2024 ارسال شده در 2 مهر، 2024 5 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: اینایی که وقتی حالت خوب نیست، سراغتو میگیرن، یا میان باهات چن کلمه حرف میزنن، بعدش حس میکنی انرژی گرفتی و حالت خوب شده... این آدما رو باید همیشه نگه داشت! اصلا اینا رو باید همیشه داشت! اینا خیلی با ارزشن! خیلی. متاسفانه انگشت شمار هستند 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 2 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2024 4 ساعت قبل، حسین138 گفته است: متاسفانه انگشت شمار هستند دقیقا 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .