Black_wolf ارسال شده در 25 شهریور، 2024 ارسال شده در 25 شهریور، 2024 +بابت فلان کار یا فلان حرف ازت ناراحتم. +نیاز دارم یه مدت تنها باشم اوکی شدم بهت پیام میدم. +یک مشکلی پیش اومده بیا باهم حلش کنیم. +بیا فعلا حرف نزنیم تاآروم شیم بعدش راجبش صحبت می کنیم. +می تونی هرجا که دوست داری بری، من مطئنم که تو هیچ وقت از اعتمادم سو استفاده نمی کنی. حرمت نگه دارید، متعهد باشید، به هم اعتماد کنید، همه چیز درست پیش میره 2 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 25 شهریور، 2024 ارسال شده در 25 شهریور، 2024 2 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: +بابت فلان کار یا فلان حرف ازت ناراحتم. +نیاز دارم یه مدت تنها باشم اوکی شدم بهت پیام میدم. +یک مشکلی پیش اومده بیا باهم حلش کنیم. +بیا فعلا حرف نزنیم تاآروم شیم بعدش راجبش صحبت می کنیم. +می تونی هرجا که دوست داری بری، من مطئنم که تو هیچ وقت از اعتمادم سو استفاده نمی کنی. حرمت نگه دارید، متعهد باشید، به هم اعتماد کنید، همه چیز درست پیش میره 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .