Black_wolf ارسال شده در 23 شهریور، 2024 ارسال شده در 23 شهریور، 2024 "ای كاش.. میتوانستم بگويم؛ كه با من چه میكنی.. تو جانی در جانم میآفرينی.. تو تنها سببی هستی كه به خاطر آن روزهای بيشتر شبهای بيشتر و سهم بيشتری از زندگی میخواهم تو به من اطمينان میدهی كه فردايی وجود دارد..." 2 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 28 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2024 مهم تر از یه آدم عاشق یه آدم امنه آدمی که وجودش باعث آرامش خاطرت باشه آدمی که وقتی پیششی از واقعی بودنت نترسی آدمی که مثل چشاش بهش اعتماد داشته باشی و عاشقانه دوست داشته باشه به نظرم آدم امن حتی از یه آدم عاشق هم قشنگترع چون آدم امن قبلش عاشق هم بوده خواستم بگم تو آدم امن منی بدون مخاطب 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 28 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2024 میدانی چی باعث شد اینهمه دوستت داشتهباشم و از فکر کردن به تو دست بر ندارم؟! تو کودکِ غمگین و سرکوبشدهی درونم را از زیر آوار آوارگی و بی کسی بیرون کشیده، گرد و خاکش را تکاندی، بغلش گرفتی، تحسینش کردی و دوستش داشتی. تو زمانی از راه رسیدی که من نیاز داشتم حس کنم برای کسی، بیشتر از هرکسی اهمیت دارم. تو در موعد زخمهای عمیق من رسیدهبودی و برای کودک تنها و ترسیدهی درونم، پناه شدی و امنیت دادی و این منطقیترین دلیلیست که برای دوست داشتنت سراغ دارم بدون مخاطب 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 11 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2024 زخمهای آدم محترمه! پشت هر زخمی تاریخ، تاوان، درد و شاید یک تحول بزرگ نهفتهست. ساده نمیشه از زخمهای شخصی برای آدمها حرف زد. وقتی جسارت گفتن از زخمهامون رو برای کسی پیدا میکنیم، یعنی خیلیخیلیخیلی اون آدم رو عزیز و امن دونستیم، و باور داریم که مراقب جای زخم خواهد بود. حتی بیشتر از خودمون نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .