Topaz ارسال شده در 25 مرداد، 2024 ارسال شده در 25 مرداد، 2024 ای کاش هیچ پدر و مادری، فریب آرامش ظاهری بچهها را نمیخورد. شیطنت و بازیگوشی، راز آرامش بچههاست. بچههایی که اهل شیطنتند، دلِ آرامی دارند. بازیگوشی و فعالیت، زمینۀ آرام شدن در دوران نوجوانی و جوانی را فراهم میکند. 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 25 مرداد، 2024 ارسال شده در 25 مرداد، 2024 ۱ ساعت قبل، Topaz گفته است: ای کاش هیچ پدر و مادری، فریب آرامش ظاهری بچهها را نمیخورد. شیطنت و بازیگوشی، راز آرامش بچههاست. بچههایی که اهل شیطنتند، دلِ آرامی دارند. بازیگوشی و فعالیت، زمینۀ آرام شدن در دوران نوجوانی و جوانی را فراهم میکند. سلام هیچی هیچی 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 25 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2024 4 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: سلام هیچی هیچی سلام خدا قوت هیچ و پوچ البته شیطنت کودکی در شیطنت جوانی من تاثیر نداشته الانم آروم نیستم 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 25 مرداد، 2024 ارسال شده در 25 مرداد، 2024 هم اکنون، Topaz گفته است: سلام خدا قوت هیچ و پوچ البته شیطنت کودکی در شیطنت جوانی من تاثیر نداشته الانم آروم نیستم سلام زنده باشی شما هنوزم من ادا ی بچه 14 ساله دارم همه نوع اذیتی از دستم بر میاد کنم 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 25 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2024 3 ساعت قبل، حسین138 گفته است: سلام زنده باشی شما هنوزم من ادا ی بچه 14 ساله دارم همه نوع اذیتی از دستم بر میاد کنم احسنت 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .