Black_wolf ارسال شده در 5 تیر، 2024 ارسال شده در 5 تیر، 2024 خودم را قانع ميكنم - که شايد نميخواند - که شايد به گوشش نميرسد - که شايد مردمِ شهر خبردارش نميكنند از حجمِ دلتنگى ام . + مگر ميشود يكنفر جان دادنَت را ببيند بداند مخاطبِ تمامِ شعرهايش هستى و سراغَت را نگيرد ؟! 2 نقل قول
Miss little ارسال شده در 6 تیر، 2024 ارسال شده در 6 تیر، 2024 8 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: خودم را قانع ميكنم - که شايد نميخواند - که شايد به گوشش نميرسد - که شايد مردمِ شهر خبردارش نميكنند از حجمِ دلتنگى ام . + مگر ميشود يكنفر جان دادنَت را ببيند بداند مخاطبِ تمامِ شعرهايش هستى و سراغَت را نگيرد ؟! شاید دلش بسته یکی دیگس شاید روی برگشتن نداره 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 6 تیر، 2024 ارسال شده در 6 تیر، 2024 8 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: خودم را قانع ميكنم - که شايد نميخواند - که شايد به گوشش نميرسد - که شايد مردمِ شهر خبردارش نميكنند از حجمِ دلتنگى ام . + مگر ميشود يكنفر جان دادنَت را ببيند بداند مخاطبِ تمامِ شعرهايش هستى و سراغَت را نگيرد ؟! الهی 2 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 6 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2024 27 دقیقه قبل، Miss little گفته است: شاید دلش بسته یکی دیگس شاید روی برگشتن نداره شاید 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 6 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2024 47 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: الهی 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .