Black_wolf ارسال شده در 5 تیر، 2024 ارسال شده در 5 تیر، 2024 وقتی که افسرده، خسته، کلافه و دلمردهای همه چیز میتونه سخت به نظر بیاد با نوشتن و تیک زدن کارهای کوچیکی که انجام میدی (مثل: مرتب کردن تخت ت، خرید کردن چیزای کوچیک مورد علاقه، شستن (موها..) اینجوری روحیت بهتر میشه و احساس بهتری پیدا میکنی 2 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 5 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2024 من سرشار از انرژی هستم. من در آرامش و سلامت کامل به سر میبرم و همه چیز عالی پیش میرود. من بهترینم و بهترینها از آن من است. خدایا سپاسگزارم 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 5 تیر، 2024 ارسال شده در 5 تیر، 2024 هم اکنون، Black_wolf گفته است: وقتی که افسرده، خسته، کلافه و دلمردهای همه چیز میتونه سخت به نظر بیاد با نوشتن و تیک زدن کارهای کوچیکی که انجام میدی (مثل: مرتب کردن تخت ت، خرید کردن چیزای کوچیک مورد علاقه، شستن (موها..) اینجوری روحیت بهتر میشه و احساس بهتری پیدا میکنی شب زود میخوابم صبح هم زود بیدار میشم کتاب مطالعه میکنم شب نشینی دارم ی هم نفس خوب دارم(ماشینها) درآمد عالی 1 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 5 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2024 11 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: شب زود میخوابم صبح هم زود بیدار میشم کتاب مطالعه میکنم شب نشینی دارم ی هم نفس خوب دارم(ماشینها) درآمد عالی به به چ عالی چ توصیف زیبای و پر معنی همیشه برای همه این اتافقهای خوب بیفته و همه اینجوری فکر کنن و عمل کنن عالی بود 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 5 تیر، 2024 ارسال شده در 5 تیر، 2024 هم اکنون، Black_wolf گفته است: به به چ عالی چ توصیف زیبای و پر معنی همیشه برای همه این اتافقهای خوب بیفته و همه اینجوری فکر کنن و عمل کنن عالی بود قربونت🎗🎗 1 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 5 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2024 9 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: قربونت🎗🎗 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .