فندق ارسال شده در 11 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2024 دیالوگ ماندگار باران ،، تو سریال آوای باران دست روی زن میخوای بلند کنی؟ بزن ولی بعدش برو سیبیلاتو بزن آخه دیگه پشت لبت نمایی نداره.... 6 نقل قول
فندق ارسال شده در 11 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2024 احسان علیخانی : آرزوت چیه رضا؟ رضا: من انقد کار میکنم که وقت ندارم آرزو داشته باشم 6 نقل قول
فندق ارسال شده در 11 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2024 دیالوگ ماندگار داریوش ارجمند در سریال ستایش: این پسره حیاش از صد تا دختر بیشتره... 6 نقل قول
فندق ارسال شده در 11 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2024 دیالوگ ماندگار سریال بازی تاج و تخت ؛ دروگو خطاب به دنریس : حتی اگه این لحظه ی ملاقاتمون تو خواب هم باشه ، کسی که منو از این خواب بیدار کنه مطمئن باش بدون درنگ سرشو از تنش جدا خواهم کرد 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 11 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2024 دیالوگ ماندگار فاطمه گودرزی در فیلم ماه منیر: "یکی با یکی دشمن بود گفت گوشتو می گیرم دور دنیا می چرخونمت اون یکی گفت اگه بخوای دور دنیا بچرخونیم خودتم باید با من بیای" "از کسی کینه به دل نگیر اگه بخوای اونو اذیت کنی خودتم اذیت میشی" 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 11 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2024 دیالوگ ماندگار بابا نصیر توی سریال هفت سنگ: "حقیقت مثل مغز بلال میمونه تا وقتی دونه های اطرافش خورده نشه دیده نمیشه درک نمیشه قضاوت های بی جا نکنیم" 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 11 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2024 دیالوگ ماندگار احسان علیخانی به مهمونی که در جنگ موجی شده بود: شما موجی شدین و یه سری موج سوار خیلی حرف توشه ها !! خیلی... 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 11 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2024 دیالوگ ماندگارفیلم میوه ممنوعه:علی نصیریان:شیطان به آدم سجده نکردگفت من ازآتشم آدم ازگل،مگه آتیش دل آدماروندید 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 11 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2024 دیالوگ ماندگار - برنامه ماه عسل ( سه شنبه ) - با موضوع مرگ(غَسال ها) احسان علیخانی : میدونی چیه مهدی , فرق کار ما با کار شما اینه که کار شما آیا ممکنه به ما بخوره آیا نه نخوره " ولی کار ما حتما یه روزی به شما خواهد خورد , پس خدمت میرسیم " 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 11 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2024 دیالوگ ماندگار حشمت فردوس در سریال ستایش : بیبیـــن ! اگه همه ی نابیناهای دنیا هم بینا بشن بازم دو نفر نابینا میمونن؛ یکی تو که نمیبینی چقد دوسِت دارم، یکی ام من که سَوایِ تو کس دیگه ای رو نمیبینم. افتاد؟ 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 11 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2024 دیالوگ ماندگار سریال مدینه... مدینه (پریوش نظریه): مادرم بهم گفت دو جا عارت نیاد بگی چشم؛ یکی به مادر، یکی به خدا. من به خدا گفتم چشم، بابت قسمتم بابت مریضیم. به خدا چشم گفتن آدمو قوی می کنه. آنقدر قوی می کنه که دیگه برات مهم نیس کسی به فکرت باشه یا نباشه. من به خدا گفتم چشم و می خوام آنقدر قوی بشم که خودمو خونوادمو نجات بدم. 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 11 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2024 دیالوگ ماندگار بهروز وثوق: اخه خدایا،نوکرتم،چرا اینقدر باهام کلنجار میری؟مگه من هم قد توام؟!؟ 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 11 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2024 وقتی هوی شهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی نعمته و ما شاکر این نعمتیم. دیالوگ ماندگار زنده یاد علی حاتمی (دلشدگان) 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 11 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2024 پدر: گریه کردی؟ نالان: نه! پدر:ولی چشمات چیز دیگه ای میگن! نالان:به چشمای من توجه نکنین..اونا خیلی وقته که مستقل از من عمل می کنن...! **دیالوگ ماندگار فیلم خاطرات تلخ** 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 11 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2024 نمیتونم بخندم دکتر... حمیدفرخ نژاد:از مهماندار هواپیماکمتر نیستی که، اصن این چندوقت باید لبخندو به لبات بخیه کنی دیالوگ ماندگار فیلم روزهای زندگی 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 11 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2024 دیالوگ ماندگار فرهان خاکپور به لطیف در سریال"دردسرهای عظیم" : یه روز پا روی دلم گذاشتم و ازش رد شدم هنوز که هنوزه گاهی ی جایی از دلم درد میگیره.. 5 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 12 خرداد، 2024 ارسال شده در 12 خرداد، 2024 10 ساعت قبل، فندق گفته است: ee chera متأسفانه شده 1 1 نقل قول
فندق ارسال شده در 12 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2024 و سوگند به تقدسِ نامت، که فراموش کردنِ تو برایِ من؛ مثلِ پاک شدنِ خورشید است از حافظه یِ آسمان. 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 12 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2024 زمستان بود سرد بود ردِّ پایِ ما در برف بود .. از تو چه پنهان عشق خواستنت را به جانم انداخته بود .. حوالی همین عاشقانه ها بزمی مهیا بود .. دستم در دستت شانه به شانه خانه ی آرزوها نزدیک بود .. خاطرم از داشتنت جمع بود آسوده خاطر دل به دلت سپردم زندگی همین بود ... 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 12 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2024 از زخم های کوچک است که انسان می نالد وقتی ضربه سهمگین باشد لال می شود آدم...! 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 12 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2024 فراموش کردن تو توهم سرباز خسته ای ست که خیال می کند چون جای زخم روی تنش نیست، سالم به خانه بازگشته است! 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 12 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2024 به حرمت نان و نمکى که با هم خوردیم نان را تو ببر که راهت بلند است و طاقتت کوتاه... نمک را بگذار برای من! میخواهم این زخم تا همیشه تازه بماند. 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 12 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2024 این زخم خورده را به ترحم نیاز نیست خیر شما رسیده به ما مرحمت زیاد 6 نقل قول
فندق ارسال شده در 12 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2024 هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 6 نقل قول
فندق ارسال شده در 12 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2024 بسیار وقت ها، با یکدیگر ، از غم و شادی ِ هم سخن ساز می کنیم ... . اما ...در همه چیزی رازی نیست...گاه به سخن گفتن ِ از زخم ها ، نیازی نیست... . سکوت ِ ملال ها از راز ِ ما سخن تواند گفت 5 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .