رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

نمی‌خواهم مزاحم غم‌هایت شوم و یا حتی تنهایی کوچک و صمیمی‌ات را از تو بگیرم؛ تنها می‌خواهم مانند آسمانی سیاه، کرانه‌های اندوهت را در آغوش بگیرم و بدانم که ستاره‌ای واقعی در دل خود دارم.

ارسال شده در

یک جوری می‌گویند که " امیدها را در چاه همستر نریزید " که انگار برای جوان ایرانی، هزار چشمه‌ی جوشان امید باز کرده‌اند و او لگد پرانی کرده و به سمت بیراهه رفته! باباجان! شما فیلترتان را بکنید و سنگتان را بیندازید مقابل کسب و کارها و امیدها را در نطفه خفه کنید، چه‌کار دارید؟ بگذارید دلِ جوانِ ایرانی هم به یک موش خوش باشد.
یک‌جوری انتقاد می‌کنند که انگار تمام مسیرها را برای تهیه‌ی ماشین و مسکن و زندگی مرفه، باز گذاشته‌اند و دلشان به حال ما سوخته!
بله! در حوضی که ماهی نیست، همستر هم هفت‌تیرکش می‌شود!
آب که نیاورده‌اید، ما هم که کوزه نداریم بشکنید، چه‌کار به تصور کوزه‌ی خیالیِ جوان ایرانی دارید؟! از تصور کوزه‌ی پر از آب هم زورتان گرفته؟!

طوفان

ارسال شده در

از آن‌ها بود که به جزئیات اهمیت می‌داد، از آن‌ها که وقت راه رفتن حواسش بود حتی مورچه‌ها را لگد نکند، از آن‌ها که با ماه و ستاره حرف می‌زد و عاشقِ شعر بود.

ارسال شده در

روزای اول جنونم بود شبا به حرکت دیوارا عادت نداشتم
هرشب که میخواستم بخوابم چشامو میبستم
یه بار دیگه یادش میوفتادم و دیوارا به سمتم حرکت میکردن
چشامو محکم به هم فشار میدادم و قبل از رسیدن دیوارا به تنم به خواب میرفتم
تو خواب تو بغلش فشرده میشدمو چشا باز میکردم دیوار بود و..

ارسال شده در

دیونه که نیستم ...
هستم.. هستم 
دیونه چشمات دیونه خندت ،دیوونه صدات ،موهات....
آخرین بار که لبخند زدی رو خوب یادمه
لبخند تو بوسیدم
آخه .. آخه خیلی قشنگ میخندی.

ارسال شده در

نه دوری که منتظرت باشم،
‏و نه نزدیک که به آغوشت کشم؛
‏نه از آنِ منی که قلبم تسکین گیرد،
‏و نه از تو بی نصیبم که فراموش کنم؛
‏تو در میانِ همه‌چیزی...

نزار قبانی

ارسال شده در

‏آدم گاهی از یک سرزمین مهاجرت می‌کند، گاهی از یک فرهنگ، گاهی از یک رشتهٔ تحصیلی، و البته گاهی از یک آدم. «مهاجرت از آدم‌ها» شاید سخت‌ترین نوعِ مهاجرت باشد: باید از یک گوشهٔ قلبِ خودت به گوشه‌ای دیگر از قلب‌ات مهاجرت کنی؛ به آن گوشهٔ کوچکِ خلوتی پناه ببری که کسی آن‌جا نیست: پناه به خویشتن از دستِ خویشتن.

ابراهیم سلطانی

• 2 ماه بعد...
ارسال شده در

‏نمیدونم چطور بگم اما یه «خریت»های دوست داشتنی تو زندگی آدم هست که میدونی نباید انجامش بدی، میدونی نباید دنبالش بری، میدونی نباید پیگیرش باشی اما هستی، این خریت های دوست داشتنی انسان رو پیر و فرسوده و افسرده میکنه ولی آیا این عوارض باعث دست کشیدن هم میشه؟هرگز.
‏زنده باد خریت.

ارسال شده در

‏از وقتی فهمیدم تو واقعیت از نگاه بقیه ۲۰ درصد از چیزی که خودت میبینی و فک میکنی هستی خوشکل و جذاب تری به اونایی که میبیننم حسودیم میشه.

ارسال شده در

‏کاش میتونستم به این پسره بگم اگه منتظر منی که هل اولو بدم، منتظر نباش. دیگه خسته‌تر و  غمگین‌تر از اونی‌ام که برای یه رابطه جدید انگیزه و شور و هیجان داشته باشم و قلبم تند تند بزنه. زندگیم هم حقیقتاً ظرفیت یه عاشق ترسو و بلاتکلیف و بی اعتماد به نفس دیگه رو نداره.

ارسال شده در

‏یه ويديو تو اينستا ديدم دختره ميگه "من فعلاً شوهر نمىخوام ولى دوست‌پسرى كه تبديل به شوهر نمیشه رو هم نميخوام"
‏اين تمام حرف من بود ولى تا الان بلد نبودم بيانش كنم: )

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...