فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 روحی ساده داشت که در پیچیدگی زندگی گرفتار شده بود و میخواست بازگردد به دریاها، به ابرها، به آسمانهای دور. 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 نمیخواهم مزاحم غمهایت شوم و یا حتی تنهایی کوچک و صمیمیات را از تو بگیرم؛ تنها میخواهم مانند آسمانی سیاه، کرانههای اندوهت را در آغوش بگیرم و بدانم که ستارهای واقعی در دل خود دارم. 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 حسی به چیزی نداشت؛ اما از جایی مبهم رنج میکشید. دردی بینام، آرام و مدام که به موسیقی متن غمانگیز زندگیاش تبدیل شده بود. 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 یک جوری میگویند که " امیدها را در چاه همستر نریزید " که انگار برای جوان ایرانی، هزار چشمهی جوشان امید باز کردهاند و او لگد پرانی کرده و به سمت بیراهه رفته! باباجان! شما فیلترتان را بکنید و سنگتان را بیندازید مقابل کسب و کارها و امیدها را در نطفه خفه کنید، چهکار دارید؟ بگذارید دلِ جوانِ ایرانی هم به یک موش خوش باشد. یکجوری انتقاد میکنند که انگار تمام مسیرها را برای تهیهی ماشین و مسکن و زندگی مرفه، باز گذاشتهاند و دلشان به حال ما سوخته! بله! در حوضی که ماهی نیست، همستر هم هفتتیرکش میشود! آب که نیاوردهاید، ما هم که کوزه نداریم بشکنید، چهکار به تصور کوزهی خیالیِ جوان ایرانی دارید؟! از تصور کوزهی پر از آب هم زورتان گرفته؟! طوفان 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 از آنها بود که به جزئیات اهمیت میداد، از آنها که وقت راه رفتن حواسش بود حتی مورچهها را لگد نکند، از آنها که با ماه و ستاره حرف میزد و عاشقِ شعر بود. 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 روزای اول جنونم بود شبا به حرکت دیوارا عادت نداشتم هرشب که میخواستم بخوابم چشامو میبستم یه بار دیگه یادش میوفتادم و دیوارا به سمتم حرکت میکردن چشامو محکم به هم فشار میدادم و قبل از رسیدن دیوارا به تنم به خواب میرفتم تو خواب تو بغلش فشرده میشدمو چشا باز میکردم دیوار بود و.. 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 من خیلی ترسو شدم در رابطه با آدمها. خیلی محتاطتر. 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 وقتی در من نگاه میکنی زخمهای من آرام میگیرند. 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 او به شلوغیهای زندگی و دغدغههای همنسلانش تعلقی نداشت؛ روح او تکهای از دشتهای باز، دریاهای بیمرز و آسمانهای روشن بود. 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 وقتی به تو خیانت میکنند انگار بازوهایت را قطع کردهاند. میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری... لئو تولستوی 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 دیونه که نیستم ... هستم.. هستم دیونه چشمات دیونه خندت ،دیوونه صدات ،موهات.... آخرین بار که لبخند زدی رو خوب یادمه لبخند تو بوسیدم آخه .. آخه خیلی قشنگ میخندی. 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 او به شلوغیهای زندگی و دغدغههای همنسلانش تعلقی نداشت؛ روح او تکهای از دشتهای باز، دریاهای بیمرز و آسمانهای روشن بود. 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 نه دوری که منتظرت باشم، و نه نزدیک که به آغوشت کشم؛ نه از آنِ منی که قلبم تسکین گیرد، و نه از تو بی نصیبم که فراموش کنم؛ تو در میانِ همهچیزی... نزار قبانی 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 آدم گاهی از یک سرزمین مهاجرت میکند، گاهی از یک فرهنگ، گاهی از یک رشتهٔ تحصیلی، و البته گاهی از یک آدم. «مهاجرت از آدمها» شاید سختترین نوعِ مهاجرت باشد: باید از یک گوشهٔ قلبِ خودت به گوشهای دیگر از قلبات مهاجرت کنی؛ به آن گوشهٔ کوچکِ خلوتی پناه ببری که کسی آنجا نیست: پناه به خویشتن از دستِ خویشتن. ابراهیم سلطانی 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 یه روزی بالاخره یکی رو پیدا میکنی که داستان زندگیتو درک میکنه و ازت مراقبت میکنه. چون نمیخواد دوباره اون دردا رو تجربه کنی. 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 فرق من و تو اینجاست که تو دردو جذب کردی و من لمسش کردم. کی میگه لامسه بهترین حسه؟ 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 حسی که گفتم شاید با کمی قدم زدن بگذرد، مرا وسط خیابان به گریه انداخت. 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 همیشه تصور کرده ام که بهشت، کتابخانه ای بی انتهاست. بورخس 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 29 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2024 میدونی منتظر چی ام؟ شبهای زمستون، آسمون قرمزه، پنجره رو باز میکنی، کوچه سفید شده و صدای هیچی نمیاد، سکوت و سکوت و بارش برف. 1 نقل قول
فندق ارسال شده در 29 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2024 نمیدونم چطور بگم اما یه «خریت»های دوست داشتنی تو زندگی آدم هست که میدونی نباید انجامش بدی، میدونی نباید دنبالش بری، میدونی نباید پیگیرش باشی اما هستی، این خریت های دوست داشتنی انسان رو پیر و فرسوده و افسرده میکنه ولی آیا این عوارض باعث دست کشیدن هم میشه؟هرگز. زنده باد خریت. نقل قول
فندق ارسال شده در 29 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2024 از وقتی فهمیدم تو واقعیت از نگاه بقیه ۲۰ درصد از چیزی که خودت میبینی و فک میکنی هستی خوشکل و جذاب تری به اونایی که میبیننم حسودیم میشه. نقل قول
فندق ارسال شده در 29 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2024 کاش میتونستم به این پسره بگم اگه منتظر منی که هل اولو بدم، منتظر نباش. دیگه خستهتر و غمگینتر از اونیام که برای یه رابطه جدید انگیزه و شور و هیجان داشته باشم و قلبم تند تند بزنه. زندگیم هم حقیقتاً ظرفیت یه عاشق ترسو و بلاتکلیف و بی اعتماد به نفس دیگه رو نداره. نقل قول
فندق ارسال شده در 29 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2024 یه ويديو تو اينستا ديدم دختره ميگه "من فعلاً شوهر نمىخوام ولى دوستپسرى كه تبديل به شوهر نمیشه رو هم نميخوام" اين تمام حرف من بود ولى تا الان بلد نبودم بيانش كنم: ) نقل قول
فندق ارسال شده در 29 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2024 جدی دیگه یه دختر یا داف حقیه یا طنزش خوبه؛ مثلا من خودم به شخصه واقعا چارهی دیگهای جز اینکه طنزمو قوی کنم نداشتم. نقل قول
فندق ارسال شده در 29 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2024 الهی ابولفضل بزنه به کمرت که با نبودنت هم میتونی ناراحتم کنی. نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .