فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «پیش میآید آدم مدتها غصهدار باشد بیآنکه خودش متوجه شود.» طاعون / آلبرکامو 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «حاضر بود جان خودش را بدهد، درصورتیکه یکنفر به او اظهار محبت بکند و با دست روی سرش بکشد. او احتیاج داشت که مهربانی خودش را به کسی ابراز کند، برایش فداکاری بنماید. حس پرستش و وفاداری خود را به کسی نشان بدهد اما به نظر میآمد هیچکس احتیاجی به ابراز احساسات او نداشت» سگ ولگرد / صادق هدایت 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «درمان اهمیت ندارد، مهم با درد زندگی کردن است.» افسانه سیزیف / آلبرکامو 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 خوشبختی را انتخاب کردن خجالت ندارد. رانبر گفت: «درست است، ولی اگر آدم بخواهد فقط خودش خوشبخت باشد آن وقت خجالتآور است.» طاعون / آلبرکامو 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «نمیدونم چقدر دیگه میتونم بدون یه دوست ادامه بدم. قبلاً میتونستم خیلی راحت اینجوری سر کنم، ولی این برمیگره به وقتی که نمیدونستم داشتن یه دوست چهجوریه. بعضیموقعها وقتی آدم چیزی رو ندونه خیلی راحتتر میشه زندگیاش.» فواید منزوی بودن / استیون چباسکی 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «آقای دنلوی اگر بخواهید مرا خوب بشناسید باید به یاد بیاورید که من یک مرد گوشهگیر و یک عاشق بدبخت بودم و تمام عمر خود را در تحصیل و مطالعه گذرانده و هیچ آرزویی نداشتم جز اینکه گاهی از اوقات ماری آن را از پشت پنجره تماشا کنم. اما از روزی که این مایه نشاط را از دست من گرفتند من آدم دیگری شدم، آدمی که میخواست دنیا را خراب کند» دندان ببر / موریس لبلان 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «چه حسی دارد وقتی از کسانی دور میشوی و آنها سرجایشان میمانند تا به شکل نقطهای محو شوند؟ ــ این جهان بهغایت عظیم است که ما را به پیش میراند، و خداحافظی است. ولی ما زیر آسمانها به پیش میرانیم به سوی ماجرای دیوانهوار بعدی.» در راه / جک کرواک 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «کی جرأت داشت علنا بگوید که فلان چیز بد است، مگر ممکن میشد که در کشور شاهنشاهی چیزی بد باشد» چشمهایش / بزرگ علوی 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «همیشه به دوردستها فکر کن. آنجاست که حقیقت را خواهی یافت.» سقوط / آلبرکامو 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «لاشه خود را از این سوراخ به آن سوراخ کشانیده بود و حالا انتظار روزهای بهتری را نداشت.» سگ ولگرد / صادق هدایت 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «اگر بکوشم به خویشتن خویش دست یابم، آن را آشکار و چکیده کنم، آن هنگام پی خواهم برد دانستههایم جز آبی که از میان انگشتانم فرو میچکد نخواهد بود.» افسانه سیزیف / آلبرکامو 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «اگر بکوشم به خویشتن خویش دست یابم، آن را آشکار و چکیده کنم، آن هنگام پی خواهم برد دانستههایم جز آبی که از میان انگشتانم فرو میچکد نخواهد بود.» افسانه سیزیف / آلبرکامو 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «فاسدترین آدمها کسانی هستند که نادانند اما گمان میکنند همهچیز را میدانند، آنوقت به خودشان اجازه میدهند دیگران را بکشند. روح آدم جنایتکار کور است» طاعون / آلبرکامو 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «تاریکم. فردا سراغ من بیا.» 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «به عبارت دیگر وقتی کسی با قاطعیت تمام هر دو پایش را توی یک کفش کرده است که دو به علاوه دو، چهار نمیشود، من دیگر ادامه بحث با او را بیفایده میدانم.» سخنرانی آبراهام لینکلن 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «نوازندهٔ تنور چشمهایش را دوخت به خیابان و گفت ضیافت چه فایده داره، زندگی غمناکتر از اونه که بخوای همهش ضیافت به پا کنی. گندش بزنن! امشب پول ندارم و چیز دیگهای هم مهم نیست.» در راه / جک کرواک 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «مادرم اغلب میگفت که هیچ وقت کسی بدبخت تمام عیار نیست. در زندانم هنگامی که آسمان به خود رنگ میگرفت و روز نوی آهسته به سلولم میلغزید، حرف او را تصدیق میکردم.» بیگانه / آلبرکامو 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «بشر تنها آفریدهایست که نمیخواهد آن باشد که هست.» سقوط / آلبرکامو 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «میخوام آزاد باشم و یکی مدام مواظبم نباشه که خوردی؟ رفتی؟ آمدی؟ این کار رو بکن! اون کار رو نکن! میخوام به قول فروغ خودم سرم بخوره به سنگ که بشکنه یا نشکنه. که دردم بیاد یا دردم نیاد.» عادت میکنیم / زویا پیرزاد 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «زندگی خالی نیست: مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست. آری تا شقایق هست، زندگی باید کرد. در دل من چیزی است، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح و چنان بیتابم، که دلم میخواهد بدوم تا ته دشت، بروم تا سر کوه. دورها آوایی است، که مرا میخواند.» بریده های از کتاب / سهراب سپهری 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «زندگی خالی نیست: مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست. آری تا شقایق هست، زندگی باید کرد. در دل من چیزی است، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح و چنان بیتابم، که دلم میخواهد بدوم تا ته دشت، بروم تا سر کوه. دورها آوایی است، که مرا میخواند.» بریده های از کتاب / سهراب سپهری 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «فردای آن روز به دفترم رفتم. حالم از همه چیز به هم میخورد. احساس پوچی میکردم. نه من قرار بود کاری انجام دهم نه همه دنیا. همه فقط ول میگشتیم تا زمانی که بمیریم. در این میان تا زمان مردن کارهای جزئی و کوچکی هم میکردیم. بعضیها که حتی این کارهای کوچک را هم نمیکردند یک زندگی نباتی به تمام معنا. من هم جز این گروه بودم فقط نمیدانم چه گیاهی بودم شاید شلغم بودم.» عامه پسند / بوکوفسکی 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «فردای آن روز به دفترم رفتم. حالم از همه چیز به هم میخورد. احساس پوچی میکردم. نه من قرار بود کاری انجام دهم نه همه دنیا. همه فقط ول میگشتیم تا زمانی که بمیریم. در این میان تا زمان مردن کارهای جزئی و کوچکی هم میکردیم. بعضیها که حتی این کارهای کوچک را هم نمیکردند یک زندگی نباتی به تمام معنا. من هم جز این گروه بودم فقط نمیدانم چه گیاهی بودم شاید شلغم بودم.» عامه پسند / بوکوفسکی 5 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «بابام «دست محبتآمیز» نثارم میکرد. دست محبتآمیز، ضربههای آروم دلگرمیه که رو زانو، شونه، و بازو زده میشه.» فواید منزوی بودن / استیون چباسکی 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «مردم جلو راه مرا گرفتند، به جهنم که همه کشته میشدند، به چه جرأتی این اشخاص توانستهاند عزیزترین امید زندگی مرا زندانی کنند. البته من در آن روز فقط یک نفر را کشتم. بعدها حاضر بودم برای خلاصی ماری آن ده نفر و یا بیست نفر دیگر را هم بکشم. زندگی یک مأمور برای من ارزشی نداشت و اگر تمام این اشخاص هم میمردند اهمیت نمیدادم» دندان ببر / موریس لبلان 4 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .