فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 حسرت گذشته رو نخور، اون تموم شده و رفته نگران آینده هم نباش، هنوز که نرسیده توو این زمان فعلی زندگی کن و اونو زیبا بسازش... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 تو آخرین حوصله و ذوق من، برای دوست داشتن یک آدم هستی... 2 1 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 او میداند باید بجنگد. با اینکه از جنگیدن خسته شده است اما چاره ای ندارد. این قصه باید پایان خوشی داشته باشد. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 بعد از یک سری آسیبها، دیگر شبیه به قبل نمیشوی، شبیه به قبل بیپروا عمل نمیکنی و شبیه به قبل شجاع نیستی! اگر جای سوختگی چندسال قبلت را برحسب اتفاق مقابل آتش بگیری، هم بیشتر از حالت معمول میسوزی، هم افراطیتر از همیشه، میترسی و پا پس میکشی. یک سری ضربهها و یک سری جای زخمها، زنگهای هشداریاند تا تو با چشمانی باز تصمیم بگیری و محتاطتر عمل کنی. خوب است که میترسی و خوب است که جای زخمهایت خوب نشده و خوب است که پوست اعتمادت نازک مانده و حتی کوچکترین آسیب را قبل از وقوع، حس میکنی... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 . ولی دلتنگی هم مقوله عجیبیهها ، فکر کن نشستی وسط خونه داری سریال میبینی ، غذا میخوری ، با خواهر برادرت بحث میکنی ، یا رفتی بیرون داری خوش میگذرونی ، ولی تو همه این موقعیتها ، قلبت پیش خودت نیست ، یا حس میکنی یه وزنه ده کیلویی رو گذاشتن رو قلبت و تو داری حملش میکنی ، انگار همه چیز خوبه ، همه چیز در لحظه داره قشنگ پیش میره ، خوش میگذره ، ولی تو خوشحال نیستی . دلت میخواد همه این خوشی ها برن به درک و تو پیش اون آدم خاص زندگیت باشی ، یا به عبارت دیگه قشنگ گند میزنه تو تموم لحظه های خوب زندگیت ... امان از این دلتنگی ...! 2 1 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 الان اينجوريم كه از نظر بقيه يه آدم مغرور و بي تفاوت به نظر ميام،ولي در اصل دلم يه بغل ميخواد كه تا صبح فقط توش گريه كنم و اون بوسم كنه… هیچی نگه فقط! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 هیچ وقت با کسی بیشتر از جنبه اش رفاقت نکن درد دل نکن شوخی نکن حرمت ها شکسته می شود. هیچ وقت به کسی بیشتر از جنبه اش خوبی نکن محبت نكن لطف نكن تبدیل به وظیفه می شود. هیچ وقت از کسی بیشتر از جنبه اش خوبی نخواه کمک نگیر انتظار نداشته باش تبدیل به منت می شود. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 فک میکردم آدمابعد عذرخواهی واقعا تغییر میکنن 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 سه جا هیچوقت بهش پیام نده: ـ زمانی که تظاهر میکنه سرش شلوغه، در حالی که وقتشو با دیگران میگذرونه. ـ زمانی که باهات سرد برخورد میکنه، در حالی که با بقیه اصلا اینطور نیست. ـ زمانی که برای جواب دادن به یه پیام ساده ساعتها یا حتی روزها معطلت میکنه، ولی جواب دیگرانو خیلی سریع میده. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 همه اگه بدونن آخرش خوبه تا تهش هستن. آدم باید یکیو داشته باشه که ندونه آخرش چی میشه و بازم تا تهش باهات بمونه. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 خدایا...𑁍 چه زیان تورا که من هم برسم به آرزویی؟ 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین؟ سینه را ساختی از عشقش سرشارترین آنکه می گفت ؛منم بهر تو غمخوارترین! چه دل آزار ترین شد.چه دل آزارترین 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 قوی به نظر میرسید و شکایتی هم به هیچ چیز نداشت، اما از همه بیپناهتر بود... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 . زمان کوتاه تر از اون چیزیه که فکرشو میکنیم . بجای حرص و جوشو سردرد ، یکم به خودت برس و زندگی کن . یکم عزیزاتو بغل کن و کنارشون باش . با کوچیکترین چیزا ، حال خودتو خوب نگه دار و از تک تک لحظه های زندگیت ، بهترینو بساز و لذت ببر ... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 . از آدمایی که تو موقعیتهای غیردلخواهشون هم با زندگی میسازن ، خوشم میاد ... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 بی حاشیه بودن هنریه که آدمای عقده ای ندارن! 2 1 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 تموم حرف دلم رو معین دهاز میزنه که میگه: «بهار کاش چیز بیشتری از رنگِ باغچه ها را عوض میکرد کاش، یکبار هم ما شکوفه می دادیم ما که این همه هَرَس شدیم.» 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 آهسته مرا ببوس، انگار که زخمی را میدوزی... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 اینجا خاورمیانه است سرزمین صلحهای موقت بین جنگ های پیاپی. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 روزایه سختم که تموم بشه ؛ من میمونمو یه مشت ادم از چش افتاده. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 «ما از یه جایی به بعد دیگه هرچی گریه کردیم سبک نشدیم؛ فقط انگار جا باز شد واسه غمِ بعدی..» 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 او خسته شده بود از ریا کار های اطرافش ،فرار میکرد لیکن جایی واسه رفتن نداشت ،خواب نداشت ،اشکی دیگر نمانده بود برایش ،او دلتنگ بود،تنها بود،در عین حال امیدوار،ولی دیگر راهی برای خوب شدن نمانده بود، ادامه میداد تا نهایت خود را ببیند گرچه از عاقبت خود آگاه بود لیکن چاره ای نداشت 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 من هستم؛ هستم تا توی بُردهات تشویقت کنم. که تو شکستات دستتو محکمتر بگیرم. تو هیچوقت منو روبهروی خودت نمیبینی. من همیشه همینجام، کنارت. هرجایی از زندگیت که ایستاده باشی، تو پستی یا بلندیش، تو روشن ترین یا تاریک ترین قسمتش، تو تنها نیستی من کنارتم. 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2024 شمالیا وقتی می خوان ماهی درست کنن میگن مواظب باش زاله (زهره کیسه صفرا) نترکه چون اگه بترکه ماهی تلخ میشه دیگه قابل خوردن نیست... توو زندگی به این نتیجه رسیدم آدم هام زاله دارن، اگه یه روزی یه جایی دلشون بترکه تلخ میشن اونقدر تلخ که دیگه به درد زندگی کردن نمیخورن...... 4 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 شهریور، 2024 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2024 «میتوانید خطا کنید؛ سست باور باشید؛ در دام گناه فرو افتید، اما در هر حال بکوشید منصف و عادل باشید.» بینوایان / ویکتور هوگو 3 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .