فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 تا اونجايى كه من فهميدم زندگى چيزى جز بالا و پايين شدن بين بيم و اميد نيست و خوش بحال اونايى كه سعى ميكنن هميشه اميدوار باشن، حتى اگر به ظاهر عاقلانه نباشه.. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 فراموش کردنی در کار نیست! نهایتا دیگه حرفشو نمیزنی. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 کسیو پیدا کنید که ذوق کنه، که سبز باشه، بکر باشه کسی که پایه دیوونه بازیاتون باشه کسی که کنارش خود واقعیتون باشین دنیا به قدر کافی آدمای بی ذوق داره دنبال کسی باشید که برای زندگی ذوق و شوق داشته باشه... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 میدونین نقطه پایان یه زندگی مشترک کجاست؟ خیانت؟ نه اون نیست، نقطه پایانش اونجاست که همسرت جا اینکه حرف دلش رو به تو بزنه، به دیگری بگه اونجا یعنی تو دیگه محرم رازهاش نیستی و نفر دومی. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 به نظرم “از تو توقع نداشتم” غمگینترین جمله دنیاست یعنی ببین! تو تنها کسی بودی که باورت داشتم، تو دیگه نباید ناامیدم میکردی… 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 الکی خودتو سبک نکنید بگید: چخبر کم پیدایی نیستی، اونی که باهات حال میکنه همیشه پیداست اگه دیدین نیست ینی سرش با بهتر از شما گرمه شماهم هروقت حوصلتون سررفت جوابشو بدین. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 میدانم آدم درست من نبود؛ اما من دلم برای روزهایی که هنوز این واقعیت را نفهمیده بودم تنگ شده. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 که اهل درد میداند دلیل قامت خم را. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 ی جا محمود درویش میگه: سلام بر کسانی که معنی عشق را میدانند اما محبوبی ندارند، عجیب تلخه. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 نمیدونم، منم بارِ اوله که دارم زندگی میکنم! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 خود عزیزم؛ برای همه روزایی که گریه کردی و بعدش بلند شدی و ادامه دادی چون مجبور بودی، از تهِ قلبم ممنونم. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 موقع عصبانیت حواستون باشه با کی و چجوری دارین حرف میزنین! همه چیز حل میشه و حالتون خوب میشه اما ی حرفایی، ی لحن هایی هیچوقت از دل طرف مقابل پاک نمیشه. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 یه دیالوگی بود که میگفت: "تو هیچوقت خاطرات عمیقی که تجربه کردی رو فراموش نمیکنی، حتی اگر دیگه به خاطر نیاریشون" و چه روزایی که خاطراتش، وسطِ قلب و مغزمون تا ابد هک شده و قرار نیست هیچوقت فراموش بشه، حتی اگه از یادآوریشون فرار کنیم... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 و قَسم به روح های ناآرامِ امیدوار! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 بخشی از صحبت های دکتر اروین یالوم به یک بیمار در معرض خودکشی: میفهمم که عمیقا دلسرد شده ای، جوری که ممکن است همین حالا دلت بخواهد خودت را نابود کنی اما با همهی اینها، امروز اینجایی بخشی از تو، مابقی وجودت را با خودش به مطب من آورده، لطفا اجازه بده من با آن بخش صحبت کنم بخشی ازتو که میخواهد زنده بماند. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 انقدر آنان که دوست میداشتی از تو دور خواهند شد که گمان میکنی روز های نزدیک بودن، جز خیال نبوده است. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 سلام بر حرفهایی که در قلب ماند و خواهد ماند! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 اونجا که میخوای یه حرفی بزنی بعد با خودت میگی نتیجه که نداره، پس بیخیال، اونجا به قول فروغ: ابتدای ویرانیست... 2 1 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 کنار گذشته شدن جز تلخترین تجربههای بشریه، فرقی هم نمیکنه از کار کنار گذاشته شی، از دوستی یا حتی یک رابطه عاشقانه. در هر حالت، اولِ همه وجودت خشم میشه و بعد حسرت، اون آخر سر هم یه غمِ سمجی تو دلت میمونه که تا ابد تنهات نمیذاره. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 گاهی برای خوب شدن حالت نباید سمت آدمای دیگه بری، گزینه های بهتر و مطمعن تری هست، بارون، موسیقی، سفر، قهوه و کتاب... حداقل اینا بهت پشت نمیکنن ترکت نمیکنن.. 2 1 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 نوشتهای برای خودم؛ هیچکس ارزش استرس بیش از حد رو نداره، ادامه بده، آدم ها را پشت سرت رها کن و خودت را پیدا کن، جهان برای توست! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 غمِ زیاد باعث گریه نمیشه، ساکتت میکنه! 2 1 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 - شما مثل اینکه تازه ازدواج کردین. آره؟! + بله. - چند وقته؟؟ + پنج روز. - پنج روز یا پنج ماه؟ + پنج روز. - یعنی درست شبه زلزله؟ + بله. درست یه روز بعد از زلزله. - پس حتماً کس و کارت طوری نشدن که تونستی توی این وضعیت ازدواج کنی، هان؟ + چرا آقا خیلی از دست دادیم. پسر عمو، پسردایی، پسرخاله و .. کلاً اگه بخوای حساب کنی در حدود ۶۰ ۶۵ تا از دست دادیم. - پس چطور ازدواج کردین؟ + ما انگشتر نامزدی گذاشته بودیم خونهشون، میخواستیم سه چهار روز دیگه عقدش کنیم. بعداً که زلزله اومد و فامیل و بستگانمون از بین رفتن، ما دیگه به امید بزرگتر نموندیم و گفتیم به امید بزرگتر بمونیم یکی میگه هفتش رد شه، یکی میگه سومش رد شه، یکی میگه سالش رد شه و .. بالاخره ما هم توی این شلوغی تمومش کردیم و آوردیمش. خلاصه گفتیم تشکیل زندگی بدیم. اونایی که رفتن مگه میدونستن؟ ما هم گفتیم تا زنده هستیم شروع به زندگی کنیم. اصلا شاید زلزلهی بعدی اومد ما هم مردیم. دروغ میگم آقا؟! زندگی و دیگر هیچ / عباس کیارستمی 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 میگفت "خاک بخاطر اینکه عزیزترینهامونو توی آغوش گرفته اینقدر بوی خوبی داره" 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 انسان؛ موجودیست که گاهی سیگار، گاهی درد میکشد؛ انسان موجودیست که گاهی سیگار را با درد میکشد. 3 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .