فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 چقدر قشنگ میگه: تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت تو خیالت راحت میروم از قلبت میشوم دورترین خاطره در شب هایت تو به من میخندی و به خود میگویی باز می آید و میسوزد از این عشق ولی برنمیگردم، نه! میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد عشق زیباست و حرمت دارد. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 تبدیل شدن به بهترین نسخه خودت با خدافظی های زیادی همراهه. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 بعضی وقتا هم هست، آدم وقتی ناراحته گریه ش نمیاد! ولی کلیداشو و وسایلشو جا میذاره، لیوان از دستش میفته و وقتی باهاش حرف میزنی میگه: ببخشید دوباره میگی؟ نفهمیدم… 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشین خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه، اینکه بخوای ینفرو از چنگ اینو اون دربیاری مفت نمیارزه. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 آدم رو به کجا میرسونید که کسی که با دیدن نونتفیکیشن پیامتون چشماش قلبی میشد حالا فقط خیره میشه و بعد با انگشت ردش میکنه تا هروقت حوصله داشت سراغش بیاد. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 من فکر میکردم بدون کلمات، قابل درکم! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 ولی تو تنها کسی بودی که تو زندگیم هرچقدم اشتباه میکرد میبخشیدمشو میخواستم که تا همیشه، باشه، بمونه، نره... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 بهترین تعریف از تعهد اینه که اگه یه نفر واقعا دوستت داشته باشه، پس خیلی مهم نیست که با چند نفر دیگه آشنا میشه احساساتش نسبت به تو هیچوقت تغییر نمیکنه؛ عشقِ واقعی هرگز قابلِ ربوده شدن نیست. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 ممکنه من هزار سال منتظر برگشتن یکی بمونم ولی وقتی برگشت قبولش نکنم چون من عاشق اونی بودم که قرار بوده همیشه بمونه. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 باشد که جنگجوی درونت بجایی امن برسد به آدم های امن. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 یه جا خونده بودم که اکثر رابطه ها به همون دلیلی تموم میشن که شما از اولش میدونستید به این دلیل نباید با این آدم وارد رابطه بشید... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 جهان هستی به شما کسانی را نمیدهد که میخواهید، بلکه به جای آن کسانی را به شما میدهد که لازم دارید تا رشد کنید به نسخه بهتر و قدرتمند تر خودتان تبدیل شوید... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 جملهی “وای چقدر ساده و احمق بودم" قابلیت اینو داره که هر سال به خودِ پارسالت بگی. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 سكوت آدميزاد بوی دلخوری ميده، پرحرفيش بوی دلتنگی! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 گاهی به رنج های خودمون میچسبیم، چون اونها یادآور بخشی از گذشته ما هستن که در دوره خودشون با تمام وجود دوسشون داشتیم. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 یه فکت جالب در مورد کساییکه همیشه دست و پاهاشون سرده: افرادی که همیشه دست و پاهایشان خیلی سرد است افرادی هستند که دچار اضطراب یا افسردگی هستند، این به این دلیل است که قلب روی پمپاژ خون به مغز متمرکز است، زیرا افرادی که از این مشکل رنج میبرند مغز آنها هرگز در ارامش نیست، بنابراین قلب پمپاژ خون را به اندامهایی که اهمیت کمتری دارند متوقف میکند. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 سختترین بخش خودشناسی روبرو شدن با زخم هاییکه نقشی در بوجود اومدنشون نداشتی اما مسئولیت ترمیم کردنشون با توئه، عمیقا درک کردم چی میگه. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت؟! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 یادت نره دهنت سرویس شد تا خودت رو جمع و جور کنی و بتونی باز ادامه بدی، نذار آدما خرابش کنن. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 یکسال پیش میخواستم برای یه عده از آدمایی که میشناختم و تو زندگیم بودن بمیرم! یکسال بعد نصف اون آدما برای من مُرده به حساب میومدن! میخوام بگم زمان همه چیز رو عوض میکنه، پس غصه نخور و خودت رو بالا بکش؛ تو تنها کسی هستی که همیشه کنار خودتی پس لطفا به خودت به خاطر هیچکس سخت نگیر. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 فکت: هرچی اصیل تر و با لول تر، خاکی تر، مهربون تر، ساده تر و واقعی تر. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 امن باشید عزیزان تمام تلاشتون رو در زندگی بکنید که آدم امنی باشید برای دیگران، که وقتی کسی در اوج آسیبپذیری با شما روبهرو شد، زخمی به باقی زخمهاش و دردی به باقی دردهاش اضافه نکنید، حداقلهای درک و شعور انسانی رو داشته باشید آدم باشید... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 این عادت تظاهر به قوی بودن، غمگین نشدن، بی تفاوت بودن ی جا بالاخره کار دست آدم میده، احساساتی که به زور چپوندیش تو ی کمد و فکر کردی دیگه تموم شده! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 چهره پسند چه داند ارزش دلِ پاک را... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2024 ترجیح میدم همیشه آدم بده ی داستان باشم، اما همون چیزی روی زبونم باشه که تو دلمم هست! آدم بده ی دل و زبون یکی بودن، خیلی با ارزشتر از آدم بده ی دورو بودنه. 4 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .