فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 این روزها دلهای ما عجیب خستهاند... از سنگینی دوست داشتنهای دروغین! کاش روزی برسد کسی از احساس زیبای عشق نترسد و زبان هیچ کسی برای گفتن دوستت دارمهای آبکی در دهان نچرخد... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 یه بخشی از وجودم می خواد زندگی کنه، می خواد تلاش کنه، می خواد کم نیاره، می خواد خوش بین باشه، انرژی مثبت بده، قشنگیارو ببینه. ولی یه بخشی از وجودمم می خواد نباشه، می خواد بهم ثابت کنه همه تلاشام بیهودست، تهش هیچی نیست، تهش پوچه، تهش خالیه، همه چی تاریکه. تهش مرگه. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 از آدمها بگذر دلت را بزرگ کن ناراحت این نباش که چراجاده رفاقت با تو یکطرفه است شادباش که چیزی کم نگذاشتهای و بدهکار خودت،رفاقتت وخدایت نیستی وجدانت که آسوده باشد کفایت میکند.. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 دوست داشتن، عدد نبود که کم و زیاد بشه عزیزِ من دوست داشتن مرگ بود، فقط یکبار و به یک شدت.. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 بهترین نصیحت رو چارلی چاپلین میکنه: کم باش! اصلا هم نگران کم شدنت نباش آن کس که اگر کم باشی گمت کند همانیست که اگر زیاد باشی حیفت میکند! سعی نکن متفاوت باشی، فقط خوب باش! این روزها خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوت است! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 نه برای غصه خوردن دربارهٔ گذشته وقت بزارید نه نگران آیندتون باشید و حرص بخورید ؛ هر چی شده حتما باید میشده! هر چی هم قراره بشه حتما باید پیش بیاد و تجربش کنید! فقط زندگی کنید همین!!! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 ما آدمها پر از حسرتیم برای آخرین بارهایی که فکرشو نمیکردیم قراره آخرین بار باشه.. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 کاش می شد آدمی، گاهی فقط گاهی به اندازه نیاز بمیرد بعد بلند شود آهسته آهسته خاک هایش را بتکاند اگر دلش خواست برگردد به زندگی دلش نخواست بخوابد تا ابد . . 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 حقیقت رو بگو بذار ناراحت بشم اما بهم دروغ نگو نذار اعتمادم نسبت بهت ازبین بره ... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 یک مرحلهای در زندگی هست که آدم میفهمه خیلی از کارها نشدنیه، مثل فراموشی و فراموش کردن؛ اسم این مرحله کنار اومدنه مرحلهای که هر چقدر زودتر بهش برسی، کمتر به خودت و زندگیت سخت میگیری... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 اگر از من بپرسی عشق چیست؟ میگویم که عشق صدای توست که صد درد قلب مرا تسکین میدهد . 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 بنظرم قشنگترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 در آخر میفهمی که صبور نبودی، مجبور بودی. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 به هیچ آدمی تکیه نکنید؛ آدما پشتی نیستن، یهو جا خالی میدن خودتون دردتون میاد. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 من اهمیت نمیدم که کی بهتر از منه! من از پارسالِ خودم بهتر تلاش میکنم! رقابت من با خودمه. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 فرق "آرامش و آسایش" در چیست؟ آسایش یک امر بیرونی؛ و آرامش یک پدیدهی درونیست؛ مردم ممکنه خیلی در آسایش باشند؛ اما معدود افرادی هستند که در آرامش زندگی میکنند! "آسایش" یعنی راحتی در زندگی؛ که با امکانات و ثروت خوب و زیاد به دست میاد؛ هرچی دلشون بخواد میخرند؛ هر کجا خواستند میروند و... اما "آرامش" رو فقط کسانی دارند که از درون سالم و سلامتند... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 یه بار پدربزرگم نصیحت قشنگی بهم کرد؛ میگفت : برای درکنار هم موندن باید خیلی چیزارو بخشید خیلی حرفارو نشنیده گرفت از خیلی کارها عبور کرد... برای در کنار هم موندن باید بخشنده ترین و قوی ترین بود، نه زیباترین و باهوش ترین ! آدما وقتی میتونن مدتهای طولانی کنار هم بمونن که یاد بگیرن چطور با هم کنار بیان ! برای در کنار هم موندن باید یاد بگیری چطور میشه با کوچیکترین چیزها، از زندگی لذت برد، خندید و شاد بود 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 خیلی دیر نشده برای اینکه... ۱. خودت باشی. ۲. به خودت اعتماد کنی. ۳. از حق خودت دفاع کنی. ۴. خودت رو دوست داشته باشی. ۵. وارد یه رابطهی تازه بشی. ۶. مسیر شغلیت رو تغییر بدی. ۷. به آرزوهای دستنیافتنیت برسی. ۸. زندگی ایدئال خودت رو بسازی. ۹. اون آدمی بشی که همیشه دلت میخواست باشی. و در آخر اینو بگم که خودتو دست کم نگیر 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 آدما رو نباید محدود کرد، اتفاقا باید آزاد گذاشت تا خود واقعیشون رو نشونت بدن و بتونی درست درموردشون تصمیم بگیری 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 دوستی هاتون پر از حساب و کتابه، نمیشه “رفیق” خطابتون کرد… 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 سیاست جاش تو روابط دیپلماسیه نه رابطه عاشقانه، مگه چقدر عمر میکنیم که نتونیم با یه نفر بی شیله پیله و خود واقعیمون باشیم… 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 25 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2024 زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتراز سکوتت باشد و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد 3 نقل قول
mmD ارسال شده در 25 خرداد، 2024 ارسال شده در 25 خرداد، 2024 آدما همیشه منتظرن، منتظر یه اتفاق، یه روز، گاهی هم یه آدم... اما کسی نمیدونه، ممکنه اون اتفاق، اون روز یا اون آدم هیچوقت از راه نرسه... فقط تنها چیزی که میدونیم اینه که آدم تو انتظار، ذره ذره خودشو از دست میده... 3 نقل قول
mmD ارسال شده در 25 خرداد، 2024 ارسال شده در 25 خرداد، 2024 ⸤ اینجوری نیست که از بعضی چیزا فقط بخوام بگذرم. میخوام فراموششون کنم و دیگه به یاد نیارمشون. یجوری که انگار هیچوقت وجود نداشتن!⸣ 3 نقل قول
mmD ارسال شده در 25 خرداد، 2024 ارسال شده در 25 خرداد، 2024 تقصیر حرفهاست! اگر حرفها قدرت پرواز داشتند، پر میکشیدند و به گوش کسی که باید، میرسیدند… اگر صدا داشتند و از پشت سکوت یک نفر میشد آنها را شنید، خیلی احساسها از دست نمیرفت. و اینهمه آدمِ دلتنگ نبود لعنت به حرفها حرفهای بیعرضه حرفهای بیدست و پا که فقط بلدند بیخ گلوی آدمها گیر کنند…! 3 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .