فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 بعضی روزا از خودم میترسم، وقتی میبینم دو ساعته یه جا نشستم و اندازه دو سال با خودم تو سرم حرف زدم 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 استعداد خاصی تو زدن قید آدما دارم؛ 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 زیبـٰآییدنیاخلاصهمیشهتوچشمـٰآت؛ 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 کاش میشد بچگی را زنده کرد کودکی شد، کودکانه گریه کرد: )🕊 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 مظلومانه ترین دلگرمی رو ابی به خودش داد اونجا که گفت واسه من کافیه اینکه تو از من خاطره داری... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 ما آدما بی عاطفه نیستیم اتفاقا پُر مهر و محبّتیم و همش میخوایم این محبّته رو خرج کنیم تا منفجر نشیم برای همین گربه میخریم، سگ نگه میداریم یا گیاه پرورش میدیم، ما نیاز داریم که چیزی رو دوست داشته باشیم وگرنه همیشه حس میکنیم چیزی به گودیِ یه حفره وسطِ قلبمون خالیه. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 تو نمیتونی آدمی که دوسش داری رو کنترل کنی. فقط میتونی دوسش داشته باشی و بهش عشق بدی. ولی نمیتونی صاحب و مالکش بشی 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 دلم میخواد دقیقا لحظهای که حس میکنم هیچکس حواسش بهم نیست و خیلی تنهام، اون یه نفر پیداش بشه و بگه: حواسم بهت هست.. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 تمام آدمای خوش قلب بداخلاقن؛ چون طاقت دروغ و دورویی رو ندارن و زود عصبی میشن.. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 حالا نیازی نیس تو مغزتون بگین :" طرف چه احمقه ، حرفمو باور میکنه . طرفتون احمق نیس ، حرفتونم باور نکرده داره بهتون نگاه میکنه که ببینه تا کجا میخواین ادامه بدین . 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 هم از تنهایی خسته شدم هم از شلوغی خوشم نمیاد. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 امروز تو مطب دکتر، پسری که روبه روم نشسته بود، به دختری که کنارش بود گفت: "مطمئنم قوی تر از این حرفایی که از پسِ این مشکلِ ساده بر نیای، باهم درستش میکنیم" راه درست انتخاب آدمیه که تو هر شرایطی بهت یادآوری کنه قدرتمندی، حتی اگه واقعا قوی نباشی! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 اگر کسی رو دوست دارید، قهر طولانی نکنید، ادمی که ترکش کردید، با ادمی که بهش بر می گردید متفاوته. قهر کردن هیچ چیز رو بهتر نمی کنه 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 خیلی حس خوبیه میدونی هزارتا کار داره، اما برا تو همیشه وقت داره. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 مدت خیلی زیادی هر جا رفتم گفتم تنهایی اونقدرا هم مسئله ی وحشتناکی نیست و آدم خودش به تنهایی هم میتونه خوشحال باشه همیشه. خب من چرت گفتم. بعد یه مدت تنها بودن، دیگه نمیشه خوشحال بود. فقط میشه تنها بود.همین. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 اگه تو رابطه بهم اعتماد ندارین اصلا ادامش ندین، اینکه دم به ساعت ازهم عکسو لوکیشنو بخوایین که نشد آرامش تو زندگی 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 اعتماد داشتن، خیلی مهم تر از عاشق بودنه! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 یه جاهایی فرصت میدی که نباید. یه جاهایی میبخشی که نباید. فکر میکنی کار درستو انجام دادی، اما در واقع بعد ها میفهمی بزرگترین ضربرو به خودت زدی... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 فکر بدا نصف شب میاد سراغ آدم حال بدیا نصف شب میاد میاد سراغ آدم دقیقا تو همین ساعتا هی میشینی فکر میکنی به چند سال قبلت ، به چند دقیقه قبلت به آدمایی که رفتن و دیگه نیستن ، اولش تو دلت میگی:"وای من چه احمقی بودم ، دو دقیقه بعدش دل تنگشون میشی . میشینی به این فکر میکنی چقدر بزرگ تر شدی ، بعضی چیزارو دوس نداری دیگه تجربه کنی میشینی به این فکر میکنی که چقدر دلتنگ بعضی از چیزا هستی چقدر دلتنگ خودتی چقدر دلت میخواس فلان آدم تو زندگیت بمونه نموند میشینی به دعوای مامان بابات فکر میکنی میشینی به این فکر میکنی که چقدر از خواهر یا برادرت عاقل تری و چقدر اونا نفهم ترن . میشینی به آدمای دورت فکر میکنی به حرفاشون به کاراشون لبخند میزنی ، میگی خوبه که دارمشون ولی باز ته گلوت یه بغضیه که داره داد میزنه من دلتنگ فلان آدمم که تو زندگیم نیست . 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 یه چیزایی هست نه میشه نوشت نه میشه به زبون آورد و نه میشه فراموش کرد، همونا میشن چروکهای صورت، موهای سفید، بد اخلاقی های گاه و بیگاه..! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است. بیشتر مردم فقط وجود دارند، همین. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 _ تو خیلی ساکتی نه اتفاقا من خیلی زیاد حرف میزنم بیش از حد اما! یه مسئله ای هست من فقط با خودم زیاد صحبت میکنم و از اینکار واقعا لذت میبرم، گاهی صندلی رو میبرم جلو آینه میشینم و ساعت ها با خودم حرف میزنم نه من آدم تنهایی نیستم اطرافیانم میخوان من بیشتر صحبت کنم. ولی خب میدونی من با خودم راحت ترم 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 آدمارو هیچ وقت نمیشه قضاوت کرد! هیچ وقت نمیشه فهمید تو مغز یه نفر داره چی میگذره ... هیچ وقت نمیتونیم میزان درد کسیو حس کنیم. شاید بتونیم با تجربه ای که خودمون داشتیم یه چیزاییو بفهمیم، اما هیچ وقت نمیتونیم حسش کنیم. پس لطفا آدمارو از درداشون از اخلاقشون قضاوت نکنیم. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 آدما هیچ وقت از یادت نمیرن. مگه لکه جوهر رو کاغذ از بین میره؟ نه نمیره، آدماهم از یادت نمیرن، اونا همیشه هستن. حتی اگه سال ها هم بگذره، حتی اگه صداشم از یادت بره ، بالاخره یه خیابون ، یه عطر ، یه مکان اون آدمو برات زنده میکنن. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 15 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2024 تو این دوره ها همه چی گذراس حتی چیزایی که فک میکنید تا آخرش هستن و تا آخرش همه کار واسشون میکنید 3 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .