فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 نشسته بودیم و از بالای تپه و کاج های سبز برآمده از زمستان، غروب را تماشا میکردیم که این آهنگ دستش را دراز کرد و جاهایی از من را خاراند که رویشان خاک ریخته بودم و نمیدانستم وجود دارند. حس کردم نمرده ام، جهان در نهایت زیبا و غم انگیز است و از زیبایی اطرافم بوسه گرفتم، شیرین و رها بود. چراغ ها کم کم روشن میشدند و ابرها میرفتند تا در جایی دور ناپدید شوند. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 خواهم شدن به بستان، چون غنچه با دلی تنگ وآنجا به نیک نامی پیراهنی دریدن گه چون نسیم با گل راز نهفته گفتن گه سر عشقبازی از بلبلان شنیدن بوسیدن لب یار، اول ز دست مگذار کآخر ملول گردی، از دست و لب گَزیدن 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 «رومانتیک ها تنها به این دلیل با آب و تاب از تنهایی سخن میگویند که تنهایی دهشت راستین آنان و یگانه چیزی بود که توان تحمل آن را نداشتند.» 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 ویرانگری ممکن نیست. در این سن دیگر جرأت ویران کردن بناهای کج و معوج درون ذهنم را از دست دادهام. دیگری چیزی به آن معنای ابتدای نوجوانی شکننده و مهیب نیست. بنا ها ساخته شده اند و تنها در میان تجربه های روزانه و گفته های دیگران چیزهای ریزی پیدا میشود که از در و دیوار بیاویزی و در ظاهر تغییری ایجاد کنی. دیگر جمود و ایستایی ترسناک به نظر نمیرسد. مرداب برای آبتنی آماده است. قواعدی پذیرفته شده و چیزهایی را دوست داری و از چیزهایی متنفری. تلاش ها همه در جهت آرامش تن و دوری از تنش های تحمیلی از بیرون است. مثل دیو خوابیدن و مثل حیوان خوردن و مثل سگ سنگ خورده، زوزه کشان در جست و جوی آزادی دویدن و در انتهای کوچه خاموش شدن. چیدن کلمات در کنار هم در ستایش زندگی و بلغور کردن جمله های تکراری برای آسایش خاطر و دوری از اضطراب افسردگی و مرگ. چیزهای ساده و زیبا را بر نهایت زشتی دنیا علم کردن، بی آنکه زشتی واقعی دنیا را بپذیری و رضایت دهی. کلمه فرسایی جنون آمیز و سرگردانی دیوانه وار بین مفاهیم و تصاویر. حقیقت این است که تو در خانه نشسته ای و عده ای آن بیرون آرزوی مرگ یا دستکم دور شدن تورا دارند بی آنکه تو در آرزوی مرگ آنها باشی، زیرا که آنان مسئولیتی الهی دارند و تو جز زنده بودن مسئولیتی نداری. و خنده دارتر آنجاییست که حتی همین حقیقت هم ویرانت نمیکند. آرام راه میروی، به ماه نگاه میکنی، جهان را زیبا میابی، شعر میخوانی، در میان موسیقی ها قدم میزنی، درباره ی طعم میوه ها صحبت میکنی و کسانی را دوست میداری. آزادی چون ماه در انتهای جاده پیداست و هرچه میرانی به آن نمیرسی. زنده ای و بابت این زنده بودن از تو غرامت میخواهند. بابت زنده بودن جریمه میشوی و روز به روز روح عصیانگر و بی تابات آرام تر و اهلی تر میشود تا سرانجام یا آرزوی مرگ کسانی را کنی و به کثافت آنها آلوده شوی، یا بمیری و آنها به آرزویشان برسند. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 حقيقت اينه كه اگه كسي زيبايي ظاهري نداشته باشه ، اين فرصتو بهش نميديد كه زيبايي باطنيشو بهتون نشون بده.. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 بهترین نسخهی آدما برای بدترین آدما هدر میره. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 حالم بده، عصبانیم، استرس دارم، تو دلم آشوبه، افسردم، خوابم تنظیم نیست، تفریح درست ندارم، درآمدم کافی نیست، امید به آینده ندارم، امنیت ندارم، کلا هیچی ندارم، هیچی. این خلاصهای از زندگیمه در دورانی که قرار بود بهترین دوران زندگیم باشه. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 جایی بمانید که قلب شما لبخند میزند. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 تنها دلیلی که هنوزم عشق و دوست داشتن رو باور دارم بخاطر اینه که میبینم خودم چجوری میتونم بقیه رو دوست داشته باشم. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 هر وقت به حس شیشم خودم اعتماد نکردم با پنج حسِ دیگه م تاوانشو دادم..! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 آدمیزاد هر چقدر که قوی باشه؛ در مقابل کسی که عاشقشه، با یه تلنگر کوچیک میشکنه. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 باشه! تهش همه چی درست میشه؛ ولی اگه تا اون موقع ذوقی برامون نمونده باشه چی؟ 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 ماندنی اگر نیستید، دُچارش نکنید. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 تتو داشتن بد نیست!پیرسینگ بد نیست!موی بلند یا رنگ شده برای پسر بد نیست! موی کوتاه برای دختر بد نیست! تیپ پسرونه برای دختر بد نیست! چادر سر کردن بد نیست! مانتو کوتاه یا بلند بد نیست! این بده که تو درباره ی هرچیزی نظر میدی! این قشنگ نیس که تو همه رو قضاوت میکنی! این جالب نیست که به جای خودت، وقت و انرژیتو صرف نظر دادن راجب دیگران میکنی! آره خلاصه ایناس که بده! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 بابت رفتنت بهت حق میدم؛ تو قلبم تنها بودی حوصلت سرمیرفت! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 واستون آرزو میکنم که؛ عاشقِ چشمهایی نشید که به همه چشم داره. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 همه چيز درست خواهد شد و شبِ تاريک نيز، از چراغِ ترک خورده عذر خواهد خواست. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 تاحالا شده تو خیابون وقتی سرگردون دنبال آدرسی هستید که تاحالا نرفتید، یهو بوی یه عطر آشنا بخوره تو بینی تون، به خودتون شک کنید که این بو؟ اینجا؟ امکان نداره! و وقتی سرتون رو بلند می کنید، هیچی نباشه... هیچی! تاحالا شده وسط کلی مشغله یهو پرت شید وسط خاطره ی یه آغوش؟ 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 عاشق شدن اینجوریه که دراز میکشی به سقف نگاه میکنی به اون فکر میکنی، به سقف میخندی. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 کاش یه دایناسور داشتم که عصرا میبردمش پارک گردش، از هرکی هم خوشم نمیومد میدادم بخورتش. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 اونا تورو میشناسن؛ ولی من بلدمت. اونا لبخند به لبات میارن؛ ولی من میخندونمت. اونا اذیتت میکنن؛ ولی من مرهم میشم رو زخمات. اونا بهت بدی میکنن؛ ولی من بغلت میکنم. اونا اسمتو میدونن؛ ولی من بوی تنتو میشناسم.. 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 هرچیزی یه سنی داره و هر سنی یه حوصلهای. هر حوصلهای یه انگیزهای و هرانگیزهای یه بهانهای.هربهانهای یه نیازی و هر نیازی یه سنی دیگهدیرشده مُلتفتیکه؟ 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 اگر عاشقید ولی حالتان بد است مطمئن باشید دچارِ آدمِ اشتباهی شدید این سهمِ شما از عشق نیست عاشقی یعنی حال خوش دو بالی که عشق به شما می دهد، می توانید تا آسمان نهم تا خود خدا اوج بگیرید پس از همین راهی که آمدید دوباره برگردید به اولِ مسیر.. سختی را به جان بخرید تا در ادامه زندگی آسوده باشید جلوی ضرر را از هر کجا بگیرید منفعت است خودتان از تجربه عشقِ واقعی محروم نکنید شما لایق بهترینید... 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2024 هرچیزی اختیاریش خوبه. اینکه تو کسی رو وادار به انجام کاری نکنی، ولی ببینی کاری رو میکنه که باعث خوشحالیت میشه؛ این ارزش داره. نه کسی که محدودش کنی و بندازیش تو قفس، و وادارش کنی که خوشحالت کنه. اگه هم خوشحالت کنه، کاملا زوری بوده، و خودش اصلا دلش نمیخواسته. 3 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .