asma5237 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2024 شیراز در موقعیت جغرافیایی قرار دارد که چهارفصل بوده و دارای آب و هوای بسیار مطبوعی است. منطقه ای که از لحاظ آب و هوایی نیمه خشک بوده و میزان بارندگی در آن زیاد نیست. در کل، آب و هوای شیراز در بهار بسیار عالی بوده و یکی از بهترین فصل ها برای سفر همین فصل است زیرا آب و هوایی مطلوب و خنک در انتظار گردشگران است. تابستان شیراز آب و هوای گرمی دارد و شاید برای بعضی ها خشک و اذیت کننده باشد. اما در پاییز آب و هوایی بسیار خنک و دلپذیر در این شهر حاکم است. اما اگر دوست دارید هوای سرد و کوهستانی را تجربه کنید، پیشنهاد ما اینست تا زمستان را برای خرید بلیط هواپیما شیراز و آغاز سفرتان به این خطه انتخاب کنید. شما با رزرو سوئیت در شیراز می توانید بهترین خاطرات را برای خود و عزیزانتان رقم بزنید. 3 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2024 8 دقیقه قبل، asma5237 گفته است: شیراز در موقعیت جغرافیایی قرار دارد که چهارفصل بوده و دارای آب و هوای بسیار مطبوعی است. منطقه ای که از لحاظ آب و هوایی نیمه خشک بوده و میزان بارندگی در آن زیاد نیست. در کل، آب و هوای شیراز در بهار بسیار عالی بوده و یکی از بهترین فصل ها برای سفر همین فصل است زیرا آب و هوایی مطلوب و خنک در انتظار گردشگران است. تابستان شیراز آب و هوای گرمی دارد و شاید برای بعضی ها خشک و اذیت کننده باشد. اما در پاییز آب و هوایی بسیار خنک و دلپذیر در این شهر حاکم است. اما اگر دوست دارید هوای سرد و کوهستانی را تجربه کنید، پیشنهاد ما اینست تا زمستان را برای خرید بلیط هواپیما شیراز و آغاز سفرتان به این خطه انتخاب کنید. شما با رزرو سوئیت در شیراز می توانید بهترین خاطرات را برای خود و عزیزانتان رقم بزنید. عالی راستی رفتم نگاه کردم سایت خوب بود قیمت هم عالی،فقط ی مشکل هست ادرس دقیق نرده و شماره تماس نقل قول
asma5237 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2024 مالک ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2024 هم اکنون، حسین138 گفته است: عالی راستی رفتم نگاه کردم سایت خوب بود قیمت هم عالی،فقط ی مشکل هست ادرس دقیق نرده و شماره تماس سایت جاباما آنلاین و شماره پشتیبانی هم داره پایین صفحه 2 نقل قول
Mariam ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2024 در ۱۴۰۲/۱۱/۲۲ در 21:34، حسین138 گفته است: عالی راستی رفتم نگاه کردم سایت خوب بود قیمت هم عالی،فقط ی مشکل هست ادرس دقیق نرده و شماره تماس برف شیراز زیاده یا کم؟ 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2024 9 ساعت قبل، numb گفته است: برف شیراز زیاده یا کم؟ سلام شیراز چند ساله برف نیومده، فقط ی سپیدان هست که برف میاد 1 نقل قول
Mariam ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2024 4 ساعت قبل، حسین138 گفته است: سلام شیراز چند ساله برف نیومده، فقط ی سپیدان هست که برف میاد اخی چ بد: (((( این جام همینجوره فک کنم فقط تهران اونورا برف زیاده نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .