Mariam ارسال شده در 6 فروردین، 2024 ارسال شده در 6 فروردین، 2024 صدای بارون قبل از خواب واقعا آرامش عجیبی به روح آدم تزریق میکنه: )🌧 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 6 فروردین، 2024 ارسال شده در 6 فروردین، 2024 44 دقیقه قبل، numb گفته است: صدای بارون قبل از خواب واقعا آرامش عجیبی به روح آدم تزریق میکنه: )🌧 الخصوص اتاقت کنار ناودونی باشه 1 نقل قول
Mariam ارسال شده در 6 فروردین، 2024 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2024 ۱ ساعت قبل، حسین138 گفته است: الخصوص اتاقت کنار ناودونی باشه دقیقااااا عالی میشه 1 نقل قول
محنت ارسال شده در 8 فروردین، 2024 ارسال شده در 8 فروردین، 2024 موقع بیداری برف ببینی چی میگی؟ برای من دو روز پیش اتفاق افتاد حس خوبی هر سالِ بهم میده. ولی به قول شهریار که میگه: چون بهاران میرسد با من خزانی میکند. این اتفاق هم بر این مبنا برای من دلگیری خودش رو به همراه داره.هرچند زبون چیز دیگه ای شاید بگه ولی دل نه.ممنون بابت پست خوبتون 1 نقل قول
Mariam ارسال شده در 8 فروردین، 2024 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2024 3 دقیقه قبل، محنت گفته است: موقع بیداری برف ببینی چی میگی؟ برای من دو روز پیش اتفاق افتاد حس خوبی هر سالِ بهم میده. ولی به قول شهریار که میگه: چون بهاران میرسد با من خزانی میکند. این اتفاق هم بر این مبنا برای من دلگیری خودش رو به همراه داره.هرچند زبون چیز دیگه ای شاید بگه ولی دل نه.ممنون بابت پست خوبتون درسته ترنم بارون و سکوت برف کنار قشنگیشون حامل خاطراتن و دلگیر... خواهش میکنم️ 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .