نیلوفرآبی ارسال شده در 19 آبان، 2023 ارسال شده در 19 آبان، 2023 (ویرایش شده) ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── غروب جمعه شدو دلتنگیام زیاده♩♬ مثل شبگرد عاشق میرم پیاده خنده تلخیه باز دوباره رو لب من♩♬ هر وقت تورو میبینم پایین میاد تب من هر وقت تورو میبینم چه آرومه شب من♩ ویرایش شده 20 آبان، 2023 توسط نیلوفرآبی 2 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 20 آبان، 2023 ارسال شده در 20 آبان، 2023 16 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── غروب جمعه شدو دلتنگیام زیاده♩♬ مثل شبگرد عاشق میرم پیاده خنده تلخیه باز دوباره رو لب من♩♬ هر وقت تورو میبینم پایین میاد تب من هر وقت تورو میبینم چه آرومه شب من♩ 2 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 20 آبان، 2023 ارسال شده در 20 آبان، 2023 21 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── غروب جمعه شدو دلتنگیام زیاده♩♬ مثل شبگرد عاشق میرم پیاده خنده تلخیه باز دوباره رو لب من♩♬ هر وقت تورو میبینم پایین میاد تب من هر وقت تورو میبینم چه آرومه شب من♩ 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .