Topaz ارسال شده در 26 مهر، 2023 ارسال شده در 26 مهر، 2023 اویان؛ ای یارِ وفاداریم…. اویان… ●♪♫ منی تک قویما؛ علمداریم اویان… ●♪♫ شرف الناسیم؛ اویان ●♪♫ گوزل عباسیم؛ اویان ●♪♫ سنه من قانه باتان، آی دیرم ●♪♫ سینوی لاله لره؛ تای دیرم ●♪♫ داش آتانلاردان؛ اگر اولسا امان ●♪♫ توکرم گوز یاشی؛ لای لای دیرم ●♪♫ قره معجرلریمون؛ وای گونونه ●♪♫ سوت امن اصغریمون؛ وای گونونه… ●♪♫ شرف الناسیم؛ اویان ●♪♫ گوزل عباسیم؛ اویان ●♪♫ متن فارسی بیدار شو؛ ای یارِ وفادارم… بیدار شو… ●♪♫ مرا تنها مگذار؛ علمدارم بیدار شو ●♪♫ شرف الناسِ من؛ بیدار شو ●♪♫ عباس زیبایم؛ بیدار شو ●♪♫ من تو را؛ ماه در خون غلتیده می نامم ●♪♫ سینه ات، را شبیهِ لاله ها می نامم ●♪♫ اگر از دست سنگ اندازان؛ امانی داشته باشم ●♪♫ اشک میریزم و برایت، لالایی می خوانم ●♪♫ وای به روز معجرِ سیاهان من ●♪♫ وای به روز علی اصغرِ شیرخوارِ من ●♪♫ شرف الناسِ من؛ بیدار شو ●♪♫ عباس زیبایم؛ بیدار شو 4 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 27 مهر، 2023 ارسال شده در 27 مهر، 2023 12 ساعت قبل، Topaz گفته است: اویان؛ ای یارِ وفاداریم…. اویان… ●♪♫ منی تک قویما؛ علمداریم اویان… ●♪♫ شرف الناسیم؛ اویان ●♪♫ گوزل عباسیم؛ اویان ●♪♫ سنه من قانه باتان، آی دیرم ●♪♫ سینوی لاله لره؛ تای دیرم ●♪♫ داش آتانلاردان؛ اگر اولسا امان ●♪♫ توکرم گوز یاشی؛ لای لای دیرم ●♪♫ قره معجرلریمون؛ وای گونونه ●♪♫ سوت امن اصغریمون؛ وای گونونه… ●♪♫ شرف الناسیم؛ اویان ●♪♫ گوزل عباسیم؛ اویان ●♪♫ متن فارسی بیدار شو؛ ای یارِ وفادارم… بیدار شو… ●♪♫ مرا تنها مگذار؛ علمدارم بیدار شو ●♪♫ شرف الناسِ من؛ بیدار شو ●♪♫ عباس زیبایم؛ بیدار شو ●♪♫ من تو را؛ ماه در خون غلتیده می نامم ●♪♫ سینه ات، را شبیهِ لاله ها می نامم ●♪♫ اگر از دست سنگ اندازان؛ امانی داشته باشم ●♪♫ اشک میریزم و برایت، لالایی می خوانم ●♪♫ وای به روز معجرِ سیاهان من ●♪♫ وای به روز علی اصغرِ شیرخوارِ من ●♪♫ شرف الناسِ من؛ بیدار شو ●♪♫ عباس زیبایم؛ بیدار شو قبول باشه عزاداری تون 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 27 مهر، 2023 مالک ارسال شده در 27 مهر، 2023 1 ساعت قبل، دل آرام گفته است: قبول باشه عزاداری تون سلام عزیزم حاجت روا باشین 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 28 مهر، 2023 ارسال شده در 28 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۵/۵ در 01:09، Topaz گفته است: اویان؛ ای یارِ وفاداریم…. اویان… ●♪♫ منی تک قویما؛ علمداریم اویان… ●♪♫ شرف الناسیم؛ اویان ●♪♫ گوزل عباسیم؛ اویان ●♪♫ سنه من قانه باتان، آی دیرم ●♪♫ سینوی لاله لره؛ تای دیرم ●♪♫ داش آتانلاردان؛ اگر اولسا امان ●♪♫ توکرم گوز یاشی؛ لای لای دیرم ●♪♫ قره معجرلریمون؛ وای گونونه ●♪♫ سوت امن اصغریمون؛ وای گونونه… ●♪♫ شرف الناسیم؛ اویان ●♪♫ گوزل عباسیم؛ اویان ●♪♫ متن فارسی بیدار شو؛ ای یارِ وفادارم… بیدار شو… ●♪♫ مرا تنها مگذار؛ علمدارم بیدار شو ●♪♫ شرف الناسِ من؛ بیدار شو ●♪♫ عباس زیبایم؛ بیدار شو ●♪♫ من تو را؛ ماه در خون غلتیده می نامم ●♪♫ سینه ات، را شبیهِ لاله ها می نامم ●♪♫ اگر از دست سنگ اندازان؛ امانی داشته باشم ●♪♫ اشک میریزم و برایت، لالایی می خوانم ●♪♫ وای به روز معجرِ سیاهان من ●♪♫ وای به روز علی اصغرِ شیرخوارِ من ●♪♫ شرف الناسِ من؛ بیدار شو ●♪♫ عباس زیبایم؛ بیدار شو سلام صبح بخیر نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 28 مهر، 2023 ارسال شده در 28 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۵/۵ در 00:09، Topaz گفته است: اویان؛ ای یارِ وفاداریم…. اویان… ●♪♫ منی تک قویما؛ علمداریم اویان… ●♪♫ شرف الناسیم؛ اویان ●♪♫ گوزل عباسیم؛ اویان ●♪♫ سنه من قانه باتان، آی دیرم ●♪♫ سینوی لاله لره؛ تای دیرم ●♪♫ داش آتانلاردان؛ اگر اولسا امان ●♪♫ توکرم گوز یاشی؛ لای لای دیرم ●♪♫ قره معجرلریمون؛ وای گونونه ●♪♫ سوت امن اصغریمون؛ وای گونونه… ●♪♫ شرف الناسیم؛ اویان ●♪♫ گوزل عباسیم؛ اویان ●♪♫ متن فارسی بیدار شو؛ ای یارِ وفادارم… بیدار شو… ●♪♫ مرا تنها مگذار؛ علمدارم بیدار شو ●♪♫ شرف الناسِ من؛ بیدار شو ●♪♫ عباس زیبایم؛ بیدار شو ●♪♫ من تو را؛ ماه در خون غلتیده می نامم ●♪♫ سینه ات، را شبیهِ لاله ها می نامم ●♪♫ اگر از دست سنگ اندازان؛ امانی داشته باشم ●♪♫ اشک میریزم و برایت، لالایی می خوانم ●♪♫ وای به روز معجرِ سیاهان من ●♪♫ وای به روز علی اصغرِ شیرخوارِ من ●♪♫ شرف الناسِ من؛ بیدار شو ●♪♫ عباس زیبایم؛ بیدار شو التماس دعا نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .