رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

من خیلی وقته که مردم. ان زمان که بغض را در گلو خفه کردم و جرات شکستنش را نداشتم. آن زمان که مجبور شدم غرورم را بشکنم. آن زمان که تحقیر شدم و خود را به نفهمیدن زدم. آن زمان که به جای حرف حساب نامربوط ترین حرف ها را شنیدم و دم نزدم. من خیلی وقته که مردم.مرگ من زمانی بود که دل کندم از دنیا. زمانی بود که مجبورم کردند آن چیزی شوم که نبودم.مرگ انسان ها خیلی راحت اتفاق می افته. لازم نیست برای مردن روح از بدن جدا بشه کافیه .ان زمان که مجبور شدم درد ل هایم را به در و دیوار خانه ام بگویم مردم. آن زمان که حرف های مانده در دلم را تو کنج آشپزخونم با خودم تکرار می کردم مردم .... یه مرگ ساده توی زندگی من میارزه به کلی از اون سختی کشیدنایی که هیچوقت یادم نمیره ....هیچ چیز سخت تر از اون نیست که بدونی هنوز هم قراره توی این دنیا زندگی کنی. شاید به من بگی که آدم از چند لحظه ی بعدش هم خبر نداره، پس این حرف رو نزن. اما من میخوام بگم که پیش بینی کردنش ساده هست. خدا به آدمای بدبخت همیشه عمر طولانی میده و نمونه اش منم.مرگ میتونه یک اتفاق خوب تو زندگی بعضی از آدما باشه. مرگ میتونه بهترین اتفاق زندگی من باشه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...