Topaz ارسال شده در 17 مرداد، 2023 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 گاهی پیش میاد کنترل یا اسباب بازی بچه ها فنر باطریش کنده میشه و دیگه کار نمیکنه اگه جاش ورق آلمینیوم بزارین دوباره مثل قبل کار میکنه 1 3 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: گاهی پیش میاد کنترل یا اسباب بازی بچه ها فنر باطریش کنده میشه و دیگه کار نمیکنه اگه جاش ورق آلمینیوم بزارین دوباره مثل قبل کار میکنه برا فیوز هم میشه از سیم برق استفاده کرد، ولی موقتی 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 17 مرداد، 2023 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 56 دقیقه قبل، Topaz گفته است: گاهی پیش میاد کنترل یا اسباب بازی بچه ها فنر باطریش کنده میشه و دیگه کار نمیکنه اگه جاش ورق آلمینیوم بزارین دوباره مثل قبل کار میکنه عع چ جالب ی بار باید امتحان کنم 1 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 17 مرداد، 2023 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 2 ساعت قبل، Topaz گفته است: گاهی پیش میاد کنترل یا اسباب بازی بچه ها فنر باطریش کنده میشه و دیگه کار نمیکنه اگه جاش ورق آلمینیوم بزارین دوباره مثل قبل کار میکنه چه جالب باس امتحان کنم 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 29 مرداد، 2023 ارسال شده در 29 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۷ در 12:37، Topaz گفته است: گاهی پیش میاد کنترل یا اسباب بازی بچه ها فنر باطریش کنده میشه و دیگه کار نمیکنه اگه جاش ورق آلمینیوم بزارین دوباره مثل قبل کار میکنه دفه بعد امتحان میکنم اگ پیش اومد 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .