فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 ارسال شده در 15 مرداد، 2023 وقتی داری کنارش خوش میگذرونی اصلا حواست نیست داری چه خاطرات کشنده ای میسازی. هیچکس دوستمان ندارد ، فقط به ما عادت کردهاند ، چند روز نباشیم این عادت را هم ترک میکنند ، میروند و به کس دیگری عادتمیکنند ؛ به همین سادگی . از بدی های مجازی اینه که وقتی ناراحتی نمیتونم بیام بغلت کنم و کاری کنم حالت خوب بشه فقط میتونم چند خط برات بنویسم که آخرشم نمیفهمم حالت خوب شد یا نه، ولی بدون حالِ خوب و بدت رو من تاثیر میذاره پس خوب باش قشنگ من. یه فکت قشنگ هست که میگه: اونایی که روح هاشون بهم خیلی نزدیکه به مرور زمان شبیه هم میشن، چه اخلاق، چه رفتار و حتی چهره هاشون . دوس داشتنت مثه مورفین ارومم میکنه کلمه تولههه سگ میتونه از صد تا دوست دارم و عاشقتم قشنگتر باشه . 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: الهی عزیزم فدات نفسم نقل قول
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2023 4 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نشی که گلم عزیز منی گلی نقل قول
علی ارسال شده در 15 مرداد، 2023 ارسال شده در 15 مرداد، 2023 20 دقیقه قبل، فریحا گفته است: وقتی داری کنارش خوش میگذرونی اصلا حواست نیست داری چه خاطرات کشنده ای میسازی. هیچکس دوستمان ندارد ، فقط به ما عادت کردهاند ، چند روز نباشیم این عادت را هم ترک میکنند ، میروند و به کس دیگری عادتمیکنند ؛ به همین سادگی . از بدی های مجازی اینه که وقتی ناراحتی نمیتونم بیام بغلت کنم و کاری کنم حالت خوب بشه فقط میتونم چند خط برات بنویسم که آخرشم نمیفهمم حالت خوب شد یا نه، ولی بدون حالِ خوب و بدت رو من تاثیر میذاره پس خوب باش قشنگ من. یه فکت قشنگ هست که میگه: اونایی که روح هاشون بهم خیلی نزدیکه به مرور زمان شبیه هم میشن، چه اخلاق، چه رفتار و حتی چهره هاشون . دوس داشتنت مثه مورفین ارومم میکنه کلمه تولههه سگ میتونه از صد تا دوست دارم و عاشقتم قشنگتر باشه . اخییی پایدار باشین ایشالا 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2023 4 دقیقه قبل، علی گفته است: اخییی پایدار باشین ایشالا با کی پایدار باشم کسیو ندارم که 1 نقل قول
علی ارسال شده در 15 مرداد، 2023 ارسال شده در 15 مرداد، 2023 2 دقیقه قبل، فریحا گفته است: با کی پایدار باشم کسیو ندارم که واسه کسی ک این متنو نوشتی دیگ چمدونم ولا 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2023 هم اکنون، علی گفته است: واسه کسی ک این متنو نوشتی دیگ چمدونم ولا بابا خوشم اومد گذاشتم دلیل نمیشه کسی ودارم 1 نقل قول
علی ارسال شده در 15 مرداد، 2023 ارسال شده در 15 مرداد، 2023 4 دقیقه قبل، فریحا گفته است: بابا خوشم اومد گذاشتم دلیل نمیشه کسی ودارم قبول کردیم فشار نیار ب خودت زعبا 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2023 4 دقیقه قبل، علی گفته است: قبول کردیم فشار نیار ب خودت زعبا فشار نیاوردم اقاعلی 1 نقل قول
علی ارسال شده در 15 مرداد، 2023 ارسال شده در 15 مرداد، 2023 1 دقیقه قبل، فریحا گفته است: فشار نیاوردم اقاعلی 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 1 شهریور، 2023 ارسال شده در 1 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۵ در 18:19، فریحا گفته است: وقتی داری کنارش خوش میگذرونی اصلا حواست نیست داری چه خاطرات کشنده ای میسازی. هیچکس دوستمان ندارد ، فقط به ما عادت کردهاند ، چند روز نباشیم این عادت را هم ترک میکنند ، میروند و به کس دیگری عادتمیکنند ؛ به همین سادگی . از بدی های مجازی اینه که وقتی ناراحتی نمیتونم بیام بغلت کنم و کاری کنم حالت خوب بشه فقط میتونم چند خط برات بنویسم که آخرشم نمیفهمم حالت خوب شد یا نه، ولی بدون حالِ خوب و بدت رو من تاثیر میذاره پس خوب باش قشنگ من. یه فکت قشنگ هست که میگه: اونایی که روح هاشون بهم خیلی نزدیکه به مرور زمان شبیه هم میشن، چه اخلاق، چه رفتار و حتی چهره هاشون . دوس داشتنت مثه مورفین ارومم میکنه کلمه تولههه سگ میتونه از صد تا دوست دارم و عاشقتم قشنگتر باشه . نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .