Topaz ارسال شده در 13 مرداد، 2023 ارسال شده در 13 مرداد، 2023 هر احساسی پیامی برای ما دارد: افسردگی پیامی دارد و می گوید: 🗣 سبک زندگیم خوب نیست و راکد بودن را باید رها کنم و به جای حس بیهوده بودن حس مفید بودن را تقویت کنم. اضطراب پیامی دارد و می گوید: 🗣 خودم را بیش از حد درگیر مسائلی کرده ام که ارتباطی به من ندارند. استرس پیامی دارد و می گوید: 🗣 روی مسائل زندگیم تسلط ندارم و باید مهارت هایم را افزایش دهم و نیاز به مرتب تر کردن زندگیم دارم. کمبود اعتماد به نفس پیامی دارد و می گوید:🗣 من به وعده هایی که به خودم می دهم عمل نمیکنم و دیگه نمیتوانم روی خودم حساب کنم. زود رنجی برای من پیامی دارد و برای میگوید:🗣 دچار خودبزرگ بینی هستم و کوچکترین مخالفتی را برنمی تابم چرا که تصور میکنم هرآنچه که می پندارم بی شک درست است. 2 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 13 مرداد، 2023 ارسال شده در 13 مرداد، 2023 ۱ ساعت قبل، Topaz گفته است: هر احساسی پیامی برای ما دارد: افسردگی پیامی دارد و می گوید: 🗣 سبک زندگیم خوب نیست و راکد بودن را باید رها کنم و به جای حس بیهوده بودن حس مفید بودن را تقویت کنم. اضطراب پیامی دارد و می گوید: 🗣 خودم را بیش از حد درگیر مسائلی کرده ام که ارتباطی به من ندارند. استرس پیامی دارد و می گوید: 🗣 روی مسائل زندگیم تسلط ندارم و باید مهارت هایم را افزایش دهم و نیاز به مرتب تر کردن زندگیم دارم. کمبود اعتماد به نفس پیامی دارد و می گوید:🗣 من به وعده هایی که به خودم می دهم عمل نمیکنم و دیگه نمیتوانم روی خودم حساب کنم. زود رنجی برای من پیامی دارد و برای میگوید:🗣 دچار خودبزرگ بینی هستم و کوچکترین مخالفتی را برنمی تابم چرا که تصور میکنم هرآنچه که می پندارم بی شک درست است. هوووف بشدت استرسی هستم 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 13 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 13 مرداد، 2023 1 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: هوووف بشدت استرسی هستم نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .