Topaz ارسال شده در 30 تیر، 2023 ارسال شده در 30 تیر، 2023 ۵ ماده غذایی برای داشتن یک خواب راحت بعضی از خوارکیها و مواد غذایی حاوی هورمونهای تنظیم کننده خواب مانند ملاتونین و سروتونین هستند. برخی دیگر نیز حاوی مقادیر بالایی از آنتیاکسیدانها و مواد مغذی خاص مانند منیزیم و ملاتونین هستند که باعث میشوند سریعتر و عمیقتر بخوابید. این مواد غذایی به داشتن خوابی آرام کمک میکنند: ۱. بادام ۲. چای بابونه ۳. کیوی ۴. ماهی ۵.لبنیات . 3 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 30 تیر، 2023 ارسال شده در 30 تیر، 2023 ۱ ساعت قبل، Topaz گفته است: ۵ ماده غذایی برای داشتن یک خواب راحت بعضی از خوارکیها و مواد غذایی حاوی هورمونهای تنظیم کننده خواب مانند ملاتونین و سروتونین هستند. برخی دیگر نیز حاوی مقادیر بالایی از آنتیاکسیدانها و مواد مغذی خاص مانند منیزیم و ملاتونین هستند که باعث میشوند سریعتر و عمیقتر بخوابید. این مواد غذایی به داشتن خوابی آرام کمک میکنند: ۱. بادام ۲. چای بابونه ۳. کیوی ۴. ماهی ۵.لبنیات . بابونه حرف نداره 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 1 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 1 مرداد، 2023 7 ساعت قبل، حسین138 گفته است: بابونه حرف نداره مثل همیشه اطلاعات عالی 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 1 مرداد، 2023 ارسال شده در 1 مرداد، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: مثل همیشه اطلاعات عالی سلام صبح بخیر بابا من هنوز شاگردم پیش شمو 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 1 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 1 مرداد، 2023 6 ساعت قبل، حسین138 گفته است: سلام صبح بخیر بابا من هنوز شاگردم پیش شمو 6 ساعت قبل، حسین138 گفته است: سلام صبح بخیر بابا من هنوز شاگردم پیش شمو شما کتابخوان و اندیشمندین نفرمایین 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 1 مرداد، 2023 ارسال شده در 1 مرداد، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: شما کتابخوان و اندیشمندین نفرمایین عزیز دلی شمو، خدا برات خوش بخواد 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .