نیلوفرآبی ارسال شده در 12 تیر، 2023 ارسال شده در 12 تیر، 2023 (ویرایش شده) خوشحال میشم تو تست شخصیت شناسی مایرز شرکت کنین و اسکرین شات نتایجتون رو آپلـود کنـیـد ت این سایـت بعـدلینکشو کپی کنید بفـرستیـن ایـنجا جـهـت آپلـود عـکس کلیک کنید جهـت شـرکـت در تسـت شخصیت شـنـاسی کلیـک کنـید @Niloofar @Elnaz @Topaz @3amane@cursed angel @selvam @Timmy @GiSoU @Aftaabgardaan @Sahar_96@fereshte A @ATILA @kambiz_landar @Asalam @Asal @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 @بمب انرژی @Armin_music @Venusi@نیکا000000 @فریحا @علی @پرواز@حسین138 @Ufo @Queen@zeus gladiator @Anna 021 @ReLIFE @Miss nedaa @miss ZAHRA @فندق@Narges23 @pumpkin @مریم۲۵ @ɑɍɛẕőǚ @آقای پسر @Shirinn @maahya@mahan @Mreza @Milatii @AliX @Miss little @asemoon@RoyaAA @Dark Angel @زانکو @AvAa @Black_wolf و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم••• ویرایش شده 12 تیر، 2023 توسط نیلوفرآبی 3 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 12 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2023 (ویرایش شده) ایــن جــواب تسـت خـودم ویرایش شده 12 تیر، 2023 توسط نیلوفرآبی 2 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 12 تیر، 2023 ارسال شده در 12 تیر، 2023 :گونه شخصیت شما عبارت است از سفیر ESFJ-A ذهن 54% 46% برونگرا درونگرا انرژی 44% 56% رؤیاپرداز واقعبین طبیعت 49% 51% منطقی عاطفی تاکتیک 65% 35% برنامهریزی بداههپردازی هویت 81% 19% ابرازگر محتاط 1 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 12 تیر، 2023 ارسال شده در 12 تیر، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: :گونه شخصیت شما عبارت است از سفیر ESFJ-A ذهن 54% 46% برونگرا درونگرا انرژی 44% 56% رؤیاپرداز واقعبین طبیعت 49% 51% منطقی عاطفی تاکتیک 65% 35% برنامهریزی بداههپردازی هویت 81% 19% ابرازگر محتاط جواب تست بنده میباشد مرسی ازت نیلوفرجان..عجب شخصیتی بودم و خودم نمیدونستم 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 12 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2023 27 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: جواب تست بنده میباشد مرسی ازت نیلوفرجان..عجب شخصیتی بودم و خودم نمیدونستم فــدات عزیزم ❤. ممنون که شرکت کردی عزیزم❤ 2 نقل قول
miss ZAHRA ارسال شده در 16 تیر، 2023 ارسال شده در 16 تیر، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۲۳ در 09:53، نیلوفرآبی گفته است: خوشحال میشم تو تست شخصیت شناسی مایرز شرکت کنین و اسکرین شات نتایجتون رو آپلـود کنـیـد ت این سایـت بعـدلینکشو کپی کنید بفـرستیـن ایـنجا جـهـت آپلـود عـکس کلیک کنید جهـت شـرکـت در تسـت شخصیت شـنـاسی کلیـک کنـید @Niloofar @Elnaz @Topaz @3amane@cursed angel @selvam @Timmy @GiSoU @Aftaabgardaan @Sahar_96@fereshte A @ATILA @kambiz_landar @Asalam @Asal @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 @بمب انرژی @Armin_music @Venusi@نیکا000000 @فریحا @علی @پرواز@حسین138 @Ufo @Queen@zeus gladiator @Anna 021 @ReLIFE @Miss nedaa @miss ZAHRA @فندق@Narges23 @pumpkin @مریم۲۵ @ɑɍɛẕőǚ @آقای پسر @Shirinn @maahya@mahan @Mreza @Milatii @AliX @Miss little @asemoon@RoyaAA @Dark Angel @زانکو @AvAa @Black_wolf و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم••• من intj هستم 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 16 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 16 تیر، 2023 32 دقیقه قبل، miss ZAHRA گفته است: من intj هستم عالی عزیزم❤ 2 نقل قول
Armin_music ارسال شده در 18 تیر، 2023 ارسال شده در 18 تیر، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۲۳ در 08:53، نیلوفرآبی گفته است: خوشحال میشم تو تست شخصیت شناسی مایرز شرکت کنین و اسکرین شات نتایجتون رو آپلـود کنـیـد ت این سایـت بعـدلینکشو کپی کنید بفـرستیـن ایـنجا جـهـت آپلـود عـکس کلیک کنید جهـت شـرکـت در تسـت شخصیت شـنـاسی کلیـک کنـید @Niloofar @Elnaz @Topaz @3amane@cursed angel @selvam @Timmy @GiSoU @Aftaabgardaan @Sahar_96@fereshte A @ATILA @kambiz_landar @Asalam @Asal @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 @بمب انرژی @Armin_music @Venusi@نیکا000000 @فریحا @علی @پرواز@حسین138 @Ufo @Queen@zeus gladiator @Anna 021 @ReLIFE @Miss nedaa @miss ZAHRA @فندق@Narges23 @pumpkin @مریم۲۵ @ɑɍɛẕőǚ @آقای پسر @Shirinn @maahya@mahan @Mreza @Milatii @AliX @Miss little @asemoon@RoyaAA @Dark Angel @زانکو @AvAa @Black_wolf و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم••• باز نمیکنه واسم...اونجام باید عکس خودمو آپلود بکنم؟ 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 18 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2023 13 دقیقه قبل، Armin_music گفته است: باز نمیکنه واسم...اونجام باید عکس خودمو آپلود بکنم؟ نه ت سایت روانشناسی بری چندتا تست دار اونو میزنی بهت میگه چه شخصیتی داری بعد از نتیجه تستت اسکرین می گرفتی ت سایت آپلود میکردی لینک اینجا کپی میکردی. که نمیدونم چرا باز نمیکنه سایت برات فیلترشکنت اگه روشن خاموش کنش ببین باز میکنه، 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 25 آبان، 2023 ارسال شده در 25 آبان، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۲۳ در 08:53، نیلوفرآبی گفته است: خوشحال میشم تو تست شخصیت شناسی مایرز شرکت کنین و اسکرین شات نتایجتون رو آپلـود کنـیـد ت این سایـت بعـدلینکشو کپی کنید بفـرستیـن ایـنجا جـهـت آپلـود عـکس کلیک کنید جهـت شـرکـت در تسـت شخصیت شـنـاسی کلیـک کنـید @Niloofar @Elnaz @Topaz @3amane@cursed angel @selvam @Timmy @GiSoU @Aftaabgardaan @Sahar_96@fereshte A @ATILA @kambiz_landar @Asalam @Asal @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 @بمب انرژی @Armin_music @Venusi@نیکا000000 @فریحا @علی @پرواز@حسین138 @Ufo @Queen@zeus gladiator @Anna 021 @ReLIFE @Miss nedaa @miss ZAHRA @فندق@Narges23 @pumpkin @مریم۲۵ @ɑɍɛẕőǚ @آقای پسر @Shirinn @maahya@mahan @Mreza @Milatii @AliX @Miss little @asemoon@RoyaAA @Dark Angel @زانکو @AvAa @Black_wolf و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم••• نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .