Elnaz ارسال شده در 2 خرداد، 2023 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 دلم واسه روزایی که چادر مادرمو محکم میگرفتم تا گم نشم واسه روزایی که منو بغلش میکرد و سرمو زیر چادر میکرد واسه روزایی رو دستش یه خواب راحت داشتیم واسه روزایی که مریض بودم وتا صبح بالا سرم بود خیلی تنگه به سلامتی همه مادرا. . . 1 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 2 خرداد، 2023 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 به سلامتییییییشووووووووووووووون الهیییییییییییییی 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 2 خرداد، 2023 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 خیلیییییییییییی قشنگگگگگگگگگگگگگگگگ 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 2 خرداد، 2023 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 خیلییییییییییییییییییم زیباااااااااااااااااااااااااااااااا 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 2 خرداد، 2023 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 حققققققققققققققققققققققققققققق 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 8 ساعت قبل، Elnaz گفته است: دلم واسه روزایی که چادر مادرمو محکم میگرفتم تا گم نشم واسه روزایی که منو بغلش میکرد و سرمو زیر چادر میکرد واسه روزایی رو دستش یه خواب راحت داشتیم واسه روزایی که مریض بودم وتا صبح بالا سرم بود خیلی تنگه به سلامتی همه مادرا. . . سلام مادران زیبا ترین آهنگ عشقند 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .