Topaz ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 میدونستین ما اورژانس اجتماعی داریم؟ شماره اورژانس: 123 این مرکز برای مشکلات اجتماعی و خانوادگی و مداخلاتی در بحرانهایی که مربوط به مسائل اجتماعی و جامعه میشه، انجام میدن. شاید فیلم ملی و راههای نرفتهاش رو دیده باشید. زنی که شوهرش به شدت کتکش میزنه و اذیتش میکنه با شمارهای تماس میگیره و کمک میخواد. اون همون اورژانس اجتماعیه. پس بهتره که بدونید شماره اورژانس اجتماعی 123 هست. مواظب خودتون باشید و فراموشش نکنید. .. 2 2 نقل قول
ReLIFE ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 23 دقیقه قبل، Topaz گفته است: میدونستین ما اورژانس اجتماعی داریم؟ شماره اورژانس: 123 این مرکز برای مشکلات اجتماعی و خانوادگی و مداخلاتی در بحرانهایی که مربوط به مسائل اجتماعی و جامعه میشه، انجام میدن. شاید فیلم ملی و راههای نرفتهاش رو دیده باشید. زنی که شوهرش به شدت کتکش میزنه و اذیتش میکنه با شمارهای تماس میگیره و کمک میخواد. اون همون اورژانس اجتماعیه. پس بهتره که بدونید شماره اورژانس اجتماعی 123 هست. مواظب خودتون باشید و فراموشش نکنید. .. یه همسایه داشتیم ،، اکثر اوقات دعوا میکردن . همیشه صدای جیغ و کتک خوردن خانومه میومد .بعد من همینکار و کردم و زنگ زدم که اقاهه انقدر زنش رو اذیت نکنه. بعد خانومه خیلی راحت بهم گفت به تو چه شوهرمه میخوام بزنه منو ،، دخالت نکن . مقصر هم من شدم و وقت اون اورژانس هم گرفته شد و ... منم گفتم نوش جونت ، 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 1 ساعت قبل، ReLIFE گفته است: یه همسایه داشتیم ،، اکثر اوقات دعوا میکردن . همیشه صدای جیغ و کتک خوردن خانومه میومد .بعد من همینکار و کردم و زنگ زدم که اقاهه انقدر زنش رو اذیت نکنه. بعد خانومه خیلی راحت بهم گفت به تو چه شوهرمه میخوام بزنه منو ،، دخالت نکن . مقصر هم من شدم و وقت اون اورژانس هم گرفته شد و ... منم گفتم نوش جونت ، 1 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 3 ساعت قبل، Topaz گفته است: میدونستین ما اورژانس اجتماعی داریم؟ شماره اورژانس: 123 این مرکز برای مشکلات اجتماعی و خانوادگی و مداخلاتی در بحرانهایی که مربوط به مسائل اجتماعی و جامعه میشه، انجام میدن. شاید فیلم ملی و راههای نرفتهاش رو دیده باشید. زنی که شوهرش به شدت کتکش میزنه و اذیتش میکنه با شمارهای تماس میگیره و کمک میخواد. اون همون اورژانس اجتماعیه. پس بهتره که بدونید شماره اورژانس اجتماعی 123 هست. مواظب خودتون باشید و فراموشش نکنید. .. جدی؟ نمیدونستم چه جالب دمت گرم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .