رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

کمبود خواب باعث می‌شود کنترل احساسات سخت‌تر شود. به همین خاطر است که در آخر شب گریه‌ها، خنده‌ها و رفتارهای احساساتی بیشتری از انسان سر میزند.

ارسال شده در
1 ساعت قبل، Topaz گفته است:

کمبود خواب باعث می‌شود کنترل احساسات سخت‌تر شود. به همین خاطر است که در آخر شب گریه‌ها، خنده‌ها و رفتارهای احساساتی بیشتری از انسان سر میزند.

ی مطلب خوندم بگذارم اشتراک در مورد اشک هست 

منبع هم کتابه

ارسال شده در (ویرایش شده)
5 دقیقه قبل، حسین138 گفته است:

منبع هم کتابه

حتما  استفاده می کنیم بسیار عالی💐💐💐👌👌

ویرایش شده توسط Topaz
  • 4 ماه بعد...
ارسال شده در
در ۱۴۰۱/۱۲/۳ در 12:42، حسین138 گفته است:

منبع هم کتابه

درود حال شما میشه اگ مطالبی راجب کنترل گریه یا اینکه چیکار کنیم اشک حلقه تو چشم مون نزنه دارید پست بذارید و منو تگ کنید 

من خیلی زود گریه م میگیره ب قولی اشکم دمه مشکمه و همچین مواقعی از خودم متنفر میشم احساس ضعیف بودم میکم

ارسال شده در
7 ساعت قبل، دل آرام گفته است:

درود حال شما میشه اگ مطالبی راجب کنترل گریه یا اینکه چیکار کنیم اشک حلقه تو چشم مون نزنه دارید پست بذارید و منو تگ کنید 

من خیلی زود گریه م میگیره ب قولی اشکم دمه مشکمه و همچین مواقعی از خودم متنفر میشم احساس ضعیف بودم میکم

سلام 

صبر کن ببینم کتاب خوب چی پیدا میکنم، حتما پست میگذارم چشم

ارسال شده در
7 ساعت قبل، دل آرام گفته است:

فلسفه اشک 

دکتر حسینی 

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...