Topaz ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2023 ویژگی افراد درونگرا: _درونگراها به زمان زیادی برای خودشان نیاز دارند _معاشرت زیاد آنها را خسته میکند _عملکرد آنها به تنهایی بهتر است _از کشمکش بیزار هستند _در انتخاب نقش و شغل بسیار محتاط عمل میکنند _آنها زمان زیادی را صرف تفکر میکنند _درونگراها حلقه دوستان نزدیک را خود را دارند _درونگراها به افراد اطراف خود بسیار دقت میکنند _درونگراها نوشتن را به صحبت کردن ترجیح میدهند _آنها افرادی احساساتی هستند طبق این موارد من درونگرا بیدم 3 2 نقل قول
علی ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2023 1 ساعت قبل، Topaz گفته است: ویژگی افراد درونگرا: _درونگراها به زمان زیادی برای خودشان نیاز دارند _معاشرت زیاد آنها را خسته میکند _عملکرد آنها به تنهایی بهتر است _از کشمکش بیزار هستند _در انتخاب نقش و شغل بسیار محتاط عمل میکنند _آنها زمان زیادی را صرف تفکر میکنند _درونگراها حلقه دوستان نزدیک را خود را دارند _درونگراها به افراد اطراف خود بسیار دقت میکنند _درونگراها نوشتن را به صحبت کردن ترجیح میدهند _آنها افرادی احساساتی هستند طبق این موارد من درونگرا بیدم فقط ی مورد در مورد دوستان رو باید عرض کنم که ی درونگرای واقعی یک الی دو دوست برای خودش انتخاب میکنه تازه اونم بعد چند سال امتحان کردنشون ایا بشه ایا نشه حداقل من ک اینطوریم 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، علی گفته است: فقط ی مورد در مورد دوستان رو باید عرض کنم که ی درونگرای واقعی یک الی دو دوست برای خودش انتخاب میکنه تازه اونم بعد چند سال امتحان کردنشون ایا بشه ایا نشه حداقل من ک اینطوریم من کلا زیاد صمیمی نمیشم دوست هم ۱ بیشتر ندارم 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2023 11 ساعت قبل، Topaz گفته است: ویژگی افراد درونگرا: _درونگراها به زمان زیادی برای خودشان نیاز دارند _معاشرت زیاد آنها را خسته میکند _عملکرد آنها به تنهایی بهتر است _از کشمکش بیزار هستند _در انتخاب نقش و شغل بسیار محتاط عمل میکنند _آنها زمان زیادی را صرف تفکر میکنند _درونگراها حلقه دوستان نزدیک را خود را دارند _درونگراها به افراد اطراف خود بسیار دقت میکنند _درونگراها نوشتن را به صحبت کردن ترجیح میدهند _آنها افرادی احساساتی هستند طبق این موارد من درونگرا بیدم کم صحبت کردن نشونه از درون گرا بودن نیست 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2023 24 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: کم صحبت کردن نشونه از درون گرا بودن نیست کم صحبت کردن و بیشتر گوش دادن چطور نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .