رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

قباد : موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم
شهرزاد : خواهش می کنم انقدر تجاوز نکن به حریم این کلمه ی مظلوم بی پناه. تو عاشقی؟ تو عاشقی واقعا؟ عاشق چیزی رو با چیزی تاخت نمی زنه … عاشق انقدر ترسو نمیشه که هنوز هایی به هویی نرسیده اینجوری آدمو تنها ول کنه بره.

ارسال شده در

آدم چطور راضے میشه که عشقش شب ها با میل خودش بغل یکے دیگه بخوابه؟؟؟ عشق آدم با یکے دیکه میخوابه و تو از آرزوے خوشبختے حرف میزنے؟؟؟ شوخیت گرفته؟؟؟ اون یارو رقیبِ دیو سیرت رو باید تکه تکه کرد و تو آتیش سوزوندش
.....

ارسال شده در

اگه قدیم بود کمک ش میکردم. از زندگیش میرفتم بیرون و کاریے میکردم ک ب اون درجه ایے برسه ک فک کنه بدون من خوشبختره
ولیے الان نمیزارم کسیے ک دوسش دارم ب درجه ایے برسه ک فک کنه بدون من خوشبخت تره
من کسیے رو پیدا میکنم ک بدونم خوشبختیش ب خوشبختے من گره میخوره..

ارسال شده در
13 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است:

اگه قدیم بود کمک ش میکردم. از زندگیش میرفتم بیرون و کاریے میکردم ک ب اون درجه ایے برسه ک فک کنه بدون من خوشبختره
ولیے الان نمیزارم کسیے ک دوسش دارم ب درجه ایے برسه ک فک کنه بدون من خوشبخت تره
من کسیے رو پیدا میکنم ک بدونم خوشبختیش ب خوشبختے من گره میخوره..

وای اره این نوع ذهنیت رو خیلی دوست دارم آفرین بهترین راه همینه❤️

ارسال شده در
در ۱۴۰۱/۱۱/۲۹ در 00:47، kambiz_landar گفته است:

اگہ یکیو خیلے دوست داشتہ باشے اما بدونے بدون تو خوشبخت‌تره چیکار میکنے؟

خودمو  کنار میکشم و  آرزو میکنم براش بهترین ها اتفاق بیوفته

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...