kambiz_landar ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 اخیرا کشف کردند که حرف مورد علاقه ی دختر هاے ایرونے در زبان فارسی ( پ ) و ( خ ) می باشد،باور ندارید متن زیر رو بخونید!!! مثلا : دوست دارندکه ( پول ) ( خرج ) کنند. ( پسر ) ( خر ) کنند. ( پدر ) ( خام ) کنند. ( پراید ) ( خرد ) کنند. ( پاسپورت ) بگیرند برن ( خارج) . ( پر رو ) و ( خوشگل ) باشند و ( پسرا)بهشون بگن دوست دارم بعد(خر)میشن!.. 1 1 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 39 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: اخیرا کشف کردند که حرف مورد علاقه ی دختر هاے ایرونے در زبان فارسی ( پ ) و ( خ ) می باشد،باور ندارید متن زیر رو بخونید!!! مثلا : دوست دارندکه ( پول ) ( خرج ) کنند. ( پسر ) ( خر ) کنند. ( پدر ) ( خام ) کنند. ( پراید ) ( خرد ) کنند. ( پاسپورت ) بگیرند برن ( خارج) . ( پر رو ) و ( خوشگل ) باشند و ( پسرا)بهشون بگن دوست دارم بعد(خر)میشن!.. تکبیررررر نقل قول
حسین138 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 ۱ ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: اخیرا کشف کردند که حرف مورد علاقه ی دختر هاے ایرونے در زبان فارسی ( پ ) و ( خ ) می باشد،باور ندارید متن زیر رو بخونید!!! مثلا : دوست دارندکه ( پول ) ( خرج ) کنند. ( پسر ) ( خر ) کنند. ( پدر ) ( خام ) کنند. ( پراید ) ( خرد ) کنند. ( پاسپورت ) بگیرند برن ( خارج) . ( پر رو ) و ( خوشگل ) باشند و ( پسرا)بهشون بگن دوست دارم بعد(خر)میشن!.. خخخخ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .