Milatii ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 آقا ب مناسب روز ولن بریم ی کار دلیی... میگه هرچی بگی میزارم روی چشم{یارو زن ذلیله خخ} کی تورو دیده نلرزیده دلش ♬♩ هر چى تو بگى میذارم روى چش ♬♩ تو یه نقاشى و من بوم توام ♬♩ منو هر جورى دلت میخواد بکش ♬♩ تو مثه بارونو من مثه کویر ♬♩ من میخوام نگات کنم یه دل سیر ♬♩ من جزیره ام و تو یه دریاى برام ♬♩ دریا این جزیره تو بغل بگیر ♬♩ تو گلى گل که نمیتونه بلد باشه بدى ♬♩ میشه رو برام کنى تویى که راشو بلدى ♬♩ میشه دیگه منو دست هیشکى جز خودت ندی ♬♩ تو گلى گل که نمیتونه بلد باشه بدى ♬♩ میشه رو برام کنى تویى که راشو بلدى ♬♩ میشه دیگه منو دست هیشکى جز خودت ندی ♬♩ من یه کوهم تو بهم تکیه کنى ♬♩ من میمیرم تو یه وقت گریه کنى ♬♩ زندگى قبل تو زندگى نبود ♬♩ اومدى تموم زندگیم شدی ♬♩ تو گلى گل که نمیتونه بلد باشه بدى ♬♩ میشه رو برام کنى تویى که راشو بلدى ♬♩ میشه دیگه منو دست هیشکى جز خودت ندی ♬♩ تو گلى گل که نمیتونه بلد باشه بدى ♬♩ میشه رو برام کنى تویى که راشو بلدى ♬♩ میشه دیگه منو دست هیشکى جز خودت ندی ♬♩ بفرس برا گل زندگیت 3 2 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 51 دقیقه قبل، Milatii گفته است: آقا ب مناسب روز ولن بریم ی کار دلیی... میگه هرچی بگی میزارم روی چشم{یارو زن ذلیله خخ} کی تورو دیده نلرزیده دلش ♬♩ هر چى تو بگى میذارم روى چش ♬♩ تو یه نقاشى و من بوم توام ♬♩ منو هر جورى دلت میخواد بکش ♬♩ تو مثه بارونو من مثه کویر ♬♩ من میخوام نگات کنم یه دل سیر ♬♩ من جزیره ام و تو یه دریاى برام ♬♩ دریا این جزیره تو بغل بگیر ♬♩ تو گلى گل که نمیتونه بلد باشه بدى ♬♩ میشه رو برام کنى تویى که راشو بلدى ♬♩ میشه دیگه منو دست هیشکى جز خودت ندی ♬♩ تو گلى گل که نمیتونه بلد باشه بدى ♬♩ میشه رو برام کنى تویى که راشو بلدى ♬♩ میشه دیگه منو دست هیشکى جز خودت ندی ♬♩ من یه کوهم تو بهم تکیه کنى ♬♩ من میمیرم تو یه وقت گریه کنى ♬♩ زندگى قبل تو زندگى نبود ♬♩ اومدى تموم زندگیم شدی ♬♩ تو گلى گل که نمیتونه بلد باشه بدى ♬♩ میشه رو برام کنى تویى که راشو بلدى ♬♩ میشه دیگه منو دست هیشکى جز خودت ندی ♬♩ تو گلى گل که نمیتونه بلد باشه بدى ♬♩ میشه رو برام کنى تویى که راشو بلدى ♬♩ میشه دیگه منو دست هیشکى جز خودت ندی ♬♩ بفرس برا گل زندگیت گل زندگی باید حتما مونث باشه خخخخ یا ی رفیق خوب هم میشه 3 نقل قول
Milatii ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 ۱ ساعت قبل، حسین138 گفته است: گل زندگی باید حتما مونث باشه خخخخ یا ی رفیق خوب هم میشه من گفتم باید مونث باشه.. ؟؟؟؟ 2 نقل قول
Milatii ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 5 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: لایکے لایک سپاسگزارم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 2 ساعت قبل، Milatii گفته است: آقا ب مناسب روز ولن بریم ی کار دلیی... میگه هرچی بگی میزارم روی چشم{یارو زن ذلیله خخ} کی تورو دیده نلرزیده دلش ♬♩ هر چى تو بگى میذارم روى چش ♬♩ تو یه نقاشى و من بوم توام ♬♩ منو هر جورى دلت میخواد بکش ♬♩ تو مثه بارونو من مثه کویر ♬♩ من میخوام نگات کنم یه دل سیر ♬♩ من جزیره ام و تو یه دریاى برام ♬♩ دریا این جزیره تو بغل بگیر ♬♩ تو گلى گل که نمیتونه بلد باشه بدى ♬♩ میشه رو برام کنى تویى که راشو بلدى ♬♩ میشه دیگه منو دست هیشکى جز خودت ندی ♬♩ تو گلى گل که نمیتونه بلد باشه بدى ♬♩ میشه رو برام کنى تویى که راشو بلدى ♬♩ میشه دیگه منو دست هیشکى جز خودت ندی ♬♩ من یه کوهم تو بهم تکیه کنى ♬♩ من میمیرم تو یه وقت گریه کنى ♬♩ زندگى قبل تو زندگى نبود ♬♩ اومدى تموم زندگیم شدی ♬♩ تو گلى گل که نمیتونه بلد باشه بدى ♬♩ میشه رو برام کنى تویى که راشو بلدى ♬♩ میشه دیگه منو دست هیشکى جز خودت ندی ♬♩ تو گلى گل که نمیتونه بلد باشه بدى ♬♩ میشه رو برام کنى تویى که راشو بلدى ♬♩ میشه دیگه منو دست هیشکى جز خودت ندی ♬♩ بفرس برا گل زندگیت عالی🪷 1 نقل قول
Milatii ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2023 11 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: عالی🪷 خیلی ممنون نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .