رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

تو دستشویے مدرسه بودم دوستم لگد زد ه در احمق در مے خواست بازشه منم از زیر شیلنگ رو گرفتم شلوارش خیس شد.
خم شده بود شلوارشو درست کنه منم اومدم بیرون پشتش به من بود رو زمین نشسته بود هلش دادم تو دستشویے خورد زمین!
بله دیگه خدا رو شکر مثل ماده پلنگ زخمے آروم موند وگر نه الان من جایه مرتضے پاشایی بودم!

یک بار هم یکے از دوستام خم شده بود با هم کلاسیم صحبت میکرد بیچاره رو شلوارشو کشیدم پایین! خوب شد شلوار گرم داشت از زیر!

یک دوستے داریم خیلے کثیفه .اون یکے دوستم میخواست از کنارش رد بشه هولش دادم رفت راست تو بغلش.جان مادر از مدرسه تا خونه ماراتون دویدم.امدادے.میفهمے؟

تو چے؟
سپاس و نظر بده

ارسال شده در

دوستم داخل دستشویے بود در روش قفلیدم بعد شیلنگ رو ب ابخورے وصل کردم و از روے در روش اب ریختم
هیچی دیگه مث موش اب کشیده شده بود
ولے خیلے واسش خندیدیم
خخخخخخخخخخ
هههههههههههه

ارسال شده در
21 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است:

تو دستشویے مدرسه بودم دوستم لگد زد ه در احمق در مے خواست بازشه منم از زیر شیلنگ رو گرفتم شلوارش خیس شد.
خم شده بود شلوارشو درست کنه منم اومدم بیرون پشتش به من بود رو زمین نشسته بود هلش دادم تو دستشویے خورد زمین!
بله دیگه خدا رو شکر مثل ماده پلنگ زخمے آروم موند وگر نه الان من جایه مرتضے پاشایی بودم!

یک بار هم یکے از دوستام خم شده بود با هم کلاسیم صحبت میکرد بیچاره رو شلوارشو کشیدم پایین! خوب شد شلوار گرم داشت از زیر!

یک دوستے داریم خیلے کثیفه .اون یکے دوستم میخواست از کنارش رد بشه هولش دادم رفت راست تو بغلش.جان مادر از مدرسه تا خونه ماراتون دویدم.امدادے.میفهمے؟

تو چے؟
سپاس و نظر بده

نه من مورد مشابه داشتم ولی آیا بدتر از اینم بود یا نه یادم نیس

این بود که

زنگ تفریح بود

من و دوستم یکی از رفقامونو شوخی شوخی خفتش کردیم قلقلکش دادیم ولو شد رو میز معلم

شوخی شوخی وا البته صرفا برای خنده کفش و جوراب و اینا رو در آوردیم و همینطوری پیش رفتیم یکم خخخ

همون موقع ناظم اومد در رو باز کرد که بگه بچه ها زنگ تفریح تو کلاس نمونین

همین که درو باز کرد و دید که رفیقمون مث استخر لخته بنده خدا هنگید و ترجیح داد با سکوت صحنه رو ترک کنه خخ

ارسال شده در

البته که خودم میدونم کارم اشتباه بوده ،، ولی خب سنم کم بود . 

ولی یه بار اگهی فوت چاپ کردم برای یکیشون 

یه بار هم شماره یکیشون رو دادم تبلیغات برای نظافت منزل 

ارسال شده در
23 ساعت قبل، بمب انرژی گفته است:

نه من مورد مشابه داشتم ولی آیا بدتر از اینم بود یا نه یادم نیس

این بود که

زنگ تفریح بود

من و دوستم یکی از رفقامونو شوخی شوخی خفتش کردیم قلقلکش دادیم ولو شد رو میز معلم

شوخی شوخی وا البته صرفا برای خنده کفش و جوراب و اینا رو در آوردیم و همینطوری پیش رفتیم یکم خخخ

همون موقع ناظم اومد در رو باز کرد که بگه بچه ها زنگ تفریح تو کلاس نمونین

همین که درو باز کرد و دید که رفیقمون مث استخر لخته بنده خدا هنگید و ترجیح داد با سکوت صحنه رو ترک کنه خخ

منم از این نمونه ها بوده ولی حیف که زیاد برا تایپ کردن خسته هم هستم 

ارسال شده در
23 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است:

تو چے؟
سپاس و نظر بده

ی شب حالم خوب نبود، رفته بودیم گله دونی یکی از بچه ها نشسته بودیم، ب ی رفیقم گفتم میخوای با کارد ی خط پسته ای بندازم رو بازوت، بنده خدا هم قبول کرد، منم حالم خوب نبود از سر شونه اش با کارد گرفتم کار تا 10 سانت همه بازوش ریخت بیرون، 

الان که یادم میوفته ناراحتت میشم

ارسال شده در
2 ساعت قبل، حسین138 گفته است:

ی شب حالم خوب نبود، رفته بودیم گله دونی یکی از بچه ها نشسته بودیم، ب ی رفیقم گفتم میخوای با کارد ی خط پسته ای بندازم رو بازوت، بنده خدا هم قبول کرد، منم حالم خوب نبود از سر شونه اش با کارد گرفتم کار تا 10 سانت همه بازوش ریخت بیرون، 

الان که یادم میوفته ناراحتت میشم

رسما جنایت کردی خخخ

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...