نیلوفرآبی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 (ویرایش شده) سـلام دوسـتـان عــزیـزم امـیـدوارم حـال هـمـه اتـون خـوب باشـه جــواب این تسـت فـردا مـیـذارم🪷 خـودم گـزیـنـه 2🪷 @Niloofar @Elnaz @Topaz @cursed angel @selvam @Timmy @ShahDokht @Aftaabgardaan @fereshte A @ATILA @kambiz_landar @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 @نیکا000000 @بمب انرژی @فریحا @GiSoU و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم• ویرایش شده 6 اردیبهشت، 2023 توسط نیلوفرآبی 3 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 15 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: سـلام دوسـتـان عــزیـزم امـیـدوارم حـال هـمـه اتـون خـوب باشـه جــواب این تسـت فـردا مـیـذارم🪷 خـودم گـزیـنـه 2🪷 @Niloofar @Elnaz @Topaz @cursed angel @selvam @Timmy @ShahDokht @Aftaabgardaan @fereshte A @ATILA @kambiz_landar @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 @نیکا000000 @بمب انرژی @فریحا @GiSoU و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم• بین من و علما اختلافه اما اگه بشه دوتا گفت من میگم هم زمان 2 و 1 البته 2 با وزن بیشتر اما یک هم قطعا اسکله خخخ 2 نقل قول
cursed angel ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 بنظر من شماره 3 چون اگه تخته رو ببره چن نفر دیگه هم به فاخ میرن 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 51 دقیقه قبل، cursed angel گفته است: بنظر من شماره 3 چون اگه تخته رو ببره چن نفر دیگه هم به فاخ میرن اگه خودشم بیفته اسکله خخخخ. البته من 4 رو کلا درک نکردم کارشو 1 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 4 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: سـلام دوسـتـان عــزیـزم امـیـدوارم حـال هـمـه اتـون خـوب باشـه جــواب این تسـت فـردا مـیـذارم🪷 خـودم گـزیـنـه 2🪷 @Niloofar @Elnaz @Topaz @cursed angel @selvam @Timmy @ShahDokht @Aftaabgardaan @fereshte A @ATILA @kambiz_landar @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 @نیکا000000 @بمب انرژی @فریحا @GiSoU و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم• گزینه ۴ فک کنم 1 نقل قول
علی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 از همه خنگ تر شماره دو ولی شماره یک ناقص عقله درکل پت و متن 1 1 نقل قول
Timmy ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ در 17:39، نیلوفرآبی گفته است: سـلام دوسـتـان عــزیـزم امـیـدوارم حـال هـمـه اتـون خـوب باشـه جــواب این تسـت فـردا مـیـذارم🪷 خـودم گـزیـنـه 2🪷 @Niloofar @Elnaz @Topaz @cursed angel @selvam @Timmy @ShahDokht @Aftaabgardaan @fereshte A @ATILA @kambiz_landar @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 @نیکا000000 @بمب انرژی @فریحا @GiSoU و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم• به نظر من 2 عه چون عقل و جونشو داده دست یکی دیگه 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ در 17:39، نیلوفرآبی گفته است: سـلام دوسـتـان عــزیـزم امـیـدوارم حـال هـمـه اتـون خـوب باشـه جــواب این تسـت فـردا مـیـذارم🪷 خـودم گـزیـنـه 2🪷 @Niloofar @Elnaz @Topaz @cursed angel @selvam @Timmy @ShahDokht @Aftaabgardaan @fereshte A @ATILA @kambiz_landar @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 @نیکا000000 @بمب انرژی @فریحا @GiSoU و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم• شماره ۴ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 جــــــــــــــــواب تست 2 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: درسته تا حد زیادی راجب من عشق❤❤ فدات عزیزکم🪷 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 35 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: جــــــــــــــــواب تست دو تقریبا 95 درصد در موردم درستههه اون 5 درصدم مث مقالات علمی برای تحقیقات آینده کنار میذارم خخخ 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 1 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: جــــــــــــــــواب تست در مورد شخصیت من درسته ممنون بابت تست 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 3 دقیقه قبل، Topaz گفته است: در مورد شخصیت من درسته ممنون بابت تست خواهش میکنم. خداروشکر🪷 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 3 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: جــــــــــــــــواب تست دقیقا 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 13 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: جــــــــــــــــواب تست درست بود عزیزم..منم لجباااز 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 33 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: درست بود عزیزم..منم لجباااز خداروشکر عزیزم نقل قول
selvam ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ در 17:39، نیلوفرآبی گفته است: سـلام دوسـتـان عــزیـزم امـیـدوارم حـال هـمـه اتـون خـوب باشـه جــواب این تسـت فـردا مـیـذارم🪷 خـودم گـزیـنـه 2🪷 @Niloofar @Elnaz @Topaz @cursed angel @selvam @Timmy @ShahDokht @Aftaabgardaan @fereshte A @ATILA @kambiz_landar @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 @نیکا000000 @بمب انرژی @فریحا @GiSoU و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم• 3 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .