Black_wolf ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 من از همان آدم هایی هستم که خیلی وقت ها نتوانست خود واقعیَش باشد، از همان هایی که حرفِ دیگران مثلِ یک تومورِ بدخیم در تمام ابعادِ زندگیَش رشد میکرد رویِ تصمیم هایش اثر میگذاشت، رویِ ظاهرش ، روی حرف زدنش و گاهی رویِ نوشتنش... مدت ها بود حرف ها و قضاوت هایِ دیگران مثلِ زخمی عمیق بر تنَم مینشست و من برایِ خوب شدنشان از کلمات مرهَمی میساختم که این درد را تسکین دهد ، جملات مثبت کتاب هارا جدا میکردم و به درو دیوار اتاقم می چسباندم ، برای بهبود اعتمادبنفس مدام تلاش میکردم مورد تأیید دیگران قرار بگیرم ، عکس هایِ نه چندان زیبایم را پنهان میکردم ، از بخش های مختلفِ چهره أم که مورد انتقاد قرار گرفته بود فرار میکردم ، گاهی مقابل آینه مینشستم و نوک بینی أم را با انگشت بالا میبردم ، لب هایم را غنچه میکردم و چشمانم را درشت تر از آنچه بود جلوه میدادم و با خودم میگفتم اگر شبیه فلان بازیگر بودم حتما کسی نمیگفت چرا منافذ پوستت باز است و مدام رویِ گونه هایت جوش میزند ، کسی قَدَم را موردِ انتقاد قرار نمیداد و موهایِ فِرفِری أم را با موهایِ صافَش مقایسه نمیکرد... من هم مثل خیلی ها شجاعتِ "خودم" بودن را از دست داده بودم ، شجاعتِ اینکه برایِ خودم زندگی کنم ؛ به نیش و کنایه هایِ دیگران بخندم و از اظهار نظر هایشان به راحتی بٌگذرَم... من زندگی را به کام خودم تلخ کرده بودم و شادی را در تنهایی جستجو میکردم و به حالِ کسانی که توانسته بودند خودشان باشند غبطه میخوردم ، تمام کسانی که برایشان مهم نبود از نظر دیگران چطور بنظر می آیند ، رشته ی تحصیلیشان مورد تایید دیگران هست یا نه ، همسرشان آنقدرها که دیگران می پسندند خوب است یا نه ، خانه یشان لباس هایشان عکس هایشان توجه دیگران را جلب میکند یا نه ... من غبطه میخوردم و یادم رفته بود راضی نگه داشتنِ دیگران کارِ غیرِ ممکنی ست بعد از آن برایِ خودم شدم ، هرآنچه دلم میخواست بی توجه به قضاوت دیگران نوشتم ، از تند حرف زدنم خجالت نکشیدم و برای اجرای برنامه ها داوطلب شدم ، عکس هایم را به اشتراک گذاشتم و لباس هایم را آنطور که میخواستم انتخاب کردم ، گاهی چادر سر کردم و گاهی مانتو پوشیدم ، دیگر برایم مهم نبود که بگویند بلاتکلیف است ، دمدمی مزاج است و نمیداند چه میخواهد. مهم من بودم ، رضایتم بود و آنچه از زندگی میخواستم. حالا مدت هاست برایِ خودِ واقعی أم تلاش میکنم و دوستش دارم برای رفتارهایِ کودکانه أم از کسی خجالت نمیکشم و انتقادهایِ جسورانه ی دیگران را درباره ی تصمیمات و ظاهرم نادیده میگیرم... 3 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .