kambiz_landar ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 سلاااااااام همگے خوفن ؟؟؟؟؟؟ خب امشب ی معما گذاشتم هرکے تونست بگه من بهش ی جایزه میدم .. این معما خیلے چرته ولے خب دلم خواست اینو بزارم حالا شما دلمو نشکنین .. خب .. يک پسرے از دخترے میپرسه اسمت چیه؟دخترجواب میده!دوسال وشش ماه ، پس اسم دختر ميشه (سيما) . وقتے دختره اسم پسر رو میپرسه پسرجواب ميده ! دوحرف از شكر بگير سه حرف از نباات ، حالا اسم پسر چیه منتظر جوابم . جواب رو تو نظراتون بگین گفتم ک جايزه داره؟ 5 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 3 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: سلاااااااام همگے خوفن ؟؟؟؟؟؟ خب امشب ی معما گذاشتم هرکے تونست بگه من بهش ی جایزه میدم .. این معما خیلے چرته ولے خب دلم خواست اینو بزارم حالا شما دلمو نشکنین .. خب .. يک پسرے از دخترے میپرسه اسمت چیه؟دخترجواب میده!دوسال وشش ماه ، پس اسم دختر ميشه (سيما) . وقتے دختره اسم پسر رو میپرسه پسرجواب ميده ! دوحرف از شكر بگير سه حرف از نباات ، حالا اسم پسر چیه منتظر جوابم . جواب رو تو نظراتون بگین گفتم ک جايزه داره؟ به نظر من بشارت هست 1 نقل قول
GiSoU ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 اسم دختره ینی ۳۰ماه ک میشه سیما نقل قول
GiSoU ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، فریحا گفته است: به نظر من بشارت هست نقل قول
GiSoU ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 (ویرایش شده) albte didgahi k mn ersal krdmo to nmikhunio nadide migiri : / ویرایش شده 5 اردیبهشت، 2023 توسط GiSoU نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 بابا خیلے اسونه تو از شکر 2 حروف بگیر یعنے با حروف ش و ک که دیگه گفتمش برو 3 حروف از نبااات بگیر حالا چے میشه ؟ نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 5 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: بابا خیلے اسونه تو از شکر 2 حروف بگیر یعنے با حروف ش و ک که دیگه گفتمش برو 3 حروف از نبااات بگیر حالا چے میشه ؟ فک کنم بکتاش 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 9 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: نہ نہ نہ اشکان 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 (ویرایش شده) 9 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: سلاااااااام همگے خوفن ؟؟؟؟؟؟ خب امشب ی معما گذاشتم هرکے تونست بگه من بهش ی جایزه میدم .. این معما خیلے چرته ولے خب دلم خواست اینو بزارم حالا شما دلمو نشکنین .. خب .. يک پسرے از دخترے میپرسه اسمت چیه؟دخترجواب میده!دوسال وشش ماه ، پس اسم دختر ميشه (سيما) . وقتے دختره اسم پسر رو میپرسه پسرجواب ميده ! دوحرف از شكر بگير سه حرف از نباات ، حالا اسم پسر چیه منتظر جوابم . جواب رو تو نظراتون بگین گفتم ک جايزه من نمدونم ویرایش شده 6 اردیبهشت، 2023 توسط Topaz 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 9 ساعت قبل، فریحا گفته است: اشکان اورییین نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 خیلے خوووب گفتے فریحا نقل قول
فریحا ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 2 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: خیلے خوووب گفتے فریحا مرررررررسی نقل قول
فریحا ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، فریحا گفته است: مرررررررسی حالا جایزمو بده 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 12 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: سلاااااااام همگے خوفن ؟؟؟؟؟؟ خب امشب ی معما گذاشتم هرکے تونست بگه من بهش ی جایزه میدم .. این معما خیلے چرته ولے خب دلم خواست اینو بزارم حالا شما دلمو نشکنین .. خب .. يک پسرے از دخترے میپرسه اسمت چیه؟دخترجواب میده!دوسال وشش ماه ، پس اسم دختر ميشه (سيما) . وقتے دختره اسم پسر رو میپرسه پسرجواب ميده ! دوحرف از شكر بگير سه حرف از نباات ، حالا اسم پسر چیه منتظر جوابم . جواب رو تو نظراتون بگین گفتم ک جايزه داره؟ کسی جواب داده 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 2 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: کسی جواب داده فریحا قانوم درست گفت پاسخ اشکان 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 6 دقیقه قبل، فریحا گفته است: حالا جایزمو بده چش چش 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 2 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: فریحا قانوم درست گفت پاسخ اشکان ی دوتا معما بگذار عصر هستم تا آخر شب تا ی کم مغزرو کار بندازم خخخخ 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 12 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: چش چش آفلین 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .