kambiz_landar ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 سلام عشقم خوبے؟؟؟؟ مرسے از اینکه اومدے دیدنم....عشقم قول بده زود به زود بیاے دیدنم هاااااا باشه؟؟؟؟؟ ببینم بازم بادکنک گذاشتے سرت اره ه ه ه ه ه...!؟؟؟؟؟ اصلا کیلیبس رو بیخے وایسا بینم چرا چشمات خیسه:|هااااااااان؟؟؟؟؟؟ دارے گریه میکنے؟؟؟؟چند وقتے که باهام بودیم گریه آت رو ندیدم بودم...عشقم نکنه دلت واسم تنگ شده...!نه؟؟ آے شیطون راستش منم دلم واست خیلے تنگ شده...! چرا را دارے گریه میکنے بس کن دیگه...:| اگه واسه کم محلے هات اگہ واسه بد حرف زدن هات اگہ واسہ بے مرامے هات دارے گریہ میکنے گریہ نکن من قبل مرگم بخشیدمت ولے هر چے زنگ زدم بہت بگم تو جواب نمیدادے تو قلبم و گوشیت رو خاموش کردے (سیگناال قلبت)...:| راستے سنگ قبرم قشنگہ؟؟؟؟؟ دست بکش رو سنگہ قبرم تا اروم شم...دستت رو بکش سره همون قبرے کہ عشقم رو با تمام ارزوها و خاطرات با تو رو همراه با خودم توش دفن کردم کاش میتونستے خاک هارو کنار بزنے و ببینے کہ زیر خاک هم دارم مے بارم م م م راستے تا یادم نرفتہ بگم که عشقم رنگ سیاه خیلے بهت میاد خیلے [/font] 1 3 نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 8 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: سلام عشقم خوبے؟؟؟؟ مرسے از اینکه اومدے دیدنم....عشقم قول بده زود به زود بیاے دیدنم هاااااا باشه؟؟؟؟؟ ببینم بازم بادکنک گذاشتے سرت اره ه ه ه ه ه...!؟؟؟؟؟ اصلا کیلیبس رو بیخے وایسا بینم چرا چشمات خیسه:|هااااااااان؟؟؟؟؟؟ دارے گریه میکنے؟؟؟؟چند وقتے که باهام بودیم گریه آت رو ندیدم بودم...عشقم نکنه دلت واسم تنگ شده...!نه؟؟ آے شیطون راستش منم دلم واست خیلے تنگ شده...! چرا را دارے گریه میکنے بس کن دیگه...:| اگه واسه کم محلے هات اگہ واسه بد حرف زدن هات اگہ واسہ بے مرامے هات دارے گریہ میکنے گریہ نکن من قبل مرگم بخشیدمت ولے هر چے زنگ زدم بہت بگم تو جواب نمیدادے تو قلبم و گوشیت رو خاموش کردے (سیگناال قلبت)...:| راستے سنگ قبرم قشنگہ؟؟؟؟؟ دست بکش رو سنگہ قبرم تا اروم شم...دستت رو بکش سره همون قبرے کہ عشقم رو با تمام ارزوها و خاطرات با تو رو همراه با خودم توش دفن کردم کاش میتونستے خاک هارو کنار بزنے و ببینے کہ زیر خاک هم دارم مے بارم م م م راستے تا یادم نرفتہ بگم که عشقم رنگ سیاه خیلے بهت میاد خیلے [/font] قشنگ بود 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 5 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: حرف دلمو زدم خیلی قشنگ بود حرف دلت 1 نقل قول
GiSoU ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ۱ ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: سلام عشقم خوبے؟؟؟؟ مرسے از اینکه اومدے دیدنم....عشقم قول بده زود به زود بیاے دیدنم هاااااا باشه؟؟؟؟؟ ببینم بازم بادکنک گذاشتے سرت اره ه ه ه ه ه...!؟؟؟؟؟ اصلا کیلیبس رو بیخے وایسا بینم چرا چشمات خیسه:|هااااااااان؟؟؟؟؟؟ دارے گریه میکنے؟؟؟؟چند وقتے که باهام بودیم گریه آت رو ندیدم بودم...عشقم نکنه دلت واسم تنگ شده...!نه؟؟ آے شیطون راستش منم دلم واست خیلے تنگ شده...! چرا را دارے گریه میکنے بس کن دیگه...:| اگه واسه کم محلے هات اگہ واسه بد حرف زدن هات اگہ واسہ بے مرامے هات دارے گریہ میکنے گریہ نکن من قبل مرگم بخشیدمت ولے هر چے زنگ زدم بہت بگم تو جواب نمیدادے تو قلبم و گوشیت رو خاموش کردے (سیگناال قلبت)...:| راستے سنگ قبرم قشنگہ؟؟؟؟؟ دست بکش رو سنگہ قبرم تا اروم شم...دستت رو بکش سره همون قبرے کہ عشقم رو با تمام ارزوها و خاطرات با تو رو همراه با خودم توش دفن کردم کاش میتونستے خاک هارو کنار بزنے و ببینے کہ زیر خاک هم دارم مے بارم م م م راستے تا یادم نرفتہ بگم که عشقم رنگ سیاه خیلے بهت میاد خیلے [/font] نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 48 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: تنکس 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 4 دقیقه قبل، فریحا گفته است: خیلے خوفے نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 3 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: خیلے خوفے ممنون مرسی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .