GiSoU ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ی چالش میزارم لطفا شرکت کنین اگه خدا ی روزیو در اختیار ادم قرار میداد ک توی اون روز هرگناهی ک دوست داریم انجام بدیم و اونم مارو بخاطره اون گناهی ک انجام دادم مجازات نکنه... شما تو اون روز چ گناهی انجام میدادین؟؟... 3 نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 8 دقیقه قبل، GiSoU گفته است: ی چالش میزارم لطفا شرکت کنین اگه خدا ی روزیو در اختیار ادم قرار میداد ک توی اون روز هرگناهی ک دوست داریم انجام بدیم و اونم مارو بخاطره اون گناهی ک انجام دادم مجازات نکنه... شما تو اون روز چ گناهی انجام میدادین؟؟... میرفتم اونی که دوسش داشتم وحسابییییی بوس و ماچ میکردم نقل قول
GiSoU ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 4 دقیقه قبل، فریحا گفته است: میرفتم اونی که دوسش داشتم وحسابییییی بوس و ماچ میکردم بش برسی... 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 2 دقیقه قبل، GiSoU گفته است: بش برسی... مرسی عززززیزم ایشالله 1 نقل قول
GiSoU ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 خودم اولین کاری ک میکردم میرفتم همه اونایی ک اذیتم کردن و قلبمو شکستن ،میکشتممممممممم شاید خیلی جنایی میشد ولی از هیشکس بعید نی، حالا الان ک حالم خوش نی اینو میگم وگرنه میرفتم فقط انتقام میگرفتم 1 نقل قول
GiSoU ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: امممم از دید من اخه این چیزایی که عرفه و میگن گناه نیست یعنی همیشه خدامو خیلی فراتر دیدم از اینکه مثلا من موهام پیدا باشه بخواد مجازاتم کنه و امثال این ... تو اونروز اگه دلی رو شکستم اگه قضاوتی کردم که ناحق بوده میرم و میخوام که منو ببخشن ار ته دلشون... اخی همه گناه کنن ط حلالیت بطلبییی خیلی خش قلبی نیلو جوون 1 نقل قول
گندم24 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 2 ساعت قبل، GiSoU گفته است: ی چالش میزارم لطفا شرکت کنین اگه خدا ی روزیو در اختیار ادم قرار میداد ک توی اون روز هرگناهی ک دوست داریم انجام بدیم و اونم مارو بخاطره اون گناهی ک انجام دادم مجازات نکنه... شما تو اون روز چ گناهی انجام میدادین؟؟... نمیدونم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .