بمب انرژی ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 گفتم: خدایا از همه دلگیرم گفت: حتی از من؟ گفتم: خدایا دلم را ربودند گفت: پیش از من؟ گفتم: خدایا چقدر دوری گفت: تو یا من؟ گفتم: خدایا تنها ترینم گفت: پس من؟ گفتم: خدایا کمک خواستم گفت: از غیر من؟ گفتم: خدایا دوستت دارم گفت: بیش از من؟ 5 3 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، بمب انرژی گفته است: گفتم: خدایا از همه دلگیرم گفت: حتی از من؟ گفتم: خدایا دلم را ربودند گفت: پیش از من؟ گفتم: خدایا چقدر دوری گفت: تو یا من؟ گفتم: خدایا تنها ترینم گفت: پس من؟ گفتم: خدایا کمک خواستم گفت: از غیر من؟ گفتم: خدایا دوستت دارم گفت: بیش از من؟ یاد شعر افتادم، یک شبی مجنون نمازش را شکست... نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 29 اسفند، 2023 ارسال شده در 29 اسفند، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۱۳ در 21:06، بمب انرژی گفته است: گفتم: خدایا از همه دلگیرم گفت: حتی از من؟ گفتم: خدایا دلم را ربودند گفت: پیش از من؟ گفتم: خدایا چقدر دوری گفت: تو یا من؟ گفتم: خدایا تنها ترینم گفت: پس من؟ گفتم: خدایا کمک خواستم گفت: از غیر من؟ گفتم: خدایا دوستت دارم گفت: بیش از من؟ 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 6 تیر، 2024 ارسال شده در 6 تیر، 2024 در ۱۴۰۱/۱۱/۱۳ در 17:36، بمب انرژی گفته است: گفتم: خدایا از همه دلگیرم گفت: حتی از من؟ گفتم: خدایا دلم را ربودند گفت: پیش از من؟ گفتم: خدایا چقدر دوری گفت: تو یا من؟ گفتم: خدایا تنها ترینم گفت: پس من؟ گفتم: خدایا کمک خواستم گفت: از غیر من؟ گفتم: خدایا دوستت دارم گفت: بیش از من؟ عالی بود 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .