kambiz_landar ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 (ویرایش شده) اهم....بسم الله الرحمان الرحیم.... با سلام خدمت همه ی دوستان میہنے...چیزهایے هستند که بد نیست آنها را بدانید و رعایت کنید. من میخوام نکاتے رو بگم و از شما خواهش هایے دارم... 1-وقتے از مطلبے دیدین مے فرمایید و دیدید که تکرارے بود و شخصے تذکر داده بود ده هزار نفر بعدے هم همان را تکرار نکنند که: تکرارے* بے کیفیت و یا از قبیل این چیزها. زیرا بسیارے از افراد مانند بنده تازه به انجمن آمده اند و خیلے چیز ها را نمے دانندو یا گشته اند اما پیدا نکرده اند.پس لطفا بدانید که تذکر یک نفر کافیست....و نمیخواهد با گفتن این حرف ها بگویید که من هم این مطلب را دیده ام(اے بابا خب دیدید که دیدید)...زیرا شخص را مجبور به گفتن حرف هاے نا سزا مے کنید 2-لطفا اگر از مطلبے خوشتان نیامد به صورت پیام خصوصے به نویسنده بگوییدوجلوے دیگران از او ایراد نگیرید.....به طوری که شخص دیگر چشم دیدن شما را نداشته باشد و خجالت بکشد...براے مثال: کامے:مطلبت خیلے به درد نخور و مزخرف بود و اصلا خوشم نیومد مینا:به درک پسره ی .............من این مطلبو براے تو نزاشتم. و اینگونه مے شود که دیگر هر وقت مینا مطالب کامے را مے بیند نظراتے مانند خود او میزارد و مے گوید:ایشششششششششش.پسره ی ..........(البته این یک نوع مثال بود که در عین سادگے بعد هابه یک دعواے بزرگ تبدیل میشود)مے پرسید چگونه؟؟؟؟؟مینا مطالب کامے را مے بندد و از او انتقاد هاے بد میکند(جلوے همه)و کامے هم تلافے مے کند وجلوے همه ی میہنے ها بحث مے کنند....پس لطفا اگر ایرادے دیدید به صورت پیام خصوصے بگویید....اینگونه شخص خوشحال هم مے شودکه فرد با شعورے مثل شما وجود دارد. 3-این دلیل نمے شود که هر موضوعے که تک عکس بود آن را ببندید....زیرا بسیارے از موضوعات تک عکس بسیار جالب هستند و تک عکس بودن دلیل بر بے کیفیتے نمے شود.مانند: عکس لو رفته از دو دختر فرارے در پارتے شبانه – طنز پس هر موضوع تک عکسے بے کیفیت نیست.(من نمے گویم هیچ مطلبے رانبندید ولے این کار درست نیست)و نشانه ی عقده اے بودن شماست....زیرا خیلے ها ممکن است از این عکس خوششان بیاید.... 4-لطفا با جنبه باشید:منظور هیچ نویسنده اے از گذاشتن مطالب طنز با شما نیست و جنبه ی شوخے دارند.مانند: در پے کاهش جمعیت پسران نسبت به دختران: درخیابان: دختر:جـووون!جیگرتـو! پسر: ایییییییییییش! گمشو! دختر: شماره بدم زنگ میےزنے؟! پسر: واه واه ! مگه خودت برادر و پدر ندارے! واسه چے مزاحم پسر مردم مےشے! یا اینکه: مواد لازم براے درست کردن پسر:مواد خود را حرام نکنید............پسرا درست شدنیے نیستند!!!دخدرا پرچم بالااااااااااااا!پرچم پسرا رو میبینین؟ اِ...اون پایینن! پس لطفا هر مطلبے را به خود نگیرید و جنبه خرج کنید من خیلے خواهش ها از شما دوستان دارم ولے یه تعدادے از آن هارا نوشته ام و اگر مورد دیگرے است خودتان بگویید(با تشکر) توجه توجه:این مطلب براے سپاس گذاشته نشده است و براے اطلاعات و اگاهے شما دوستان است...ولے س اگر خوشتان آمد و سپاس دادید ناراحت نمیشم. چقدر مودبانه حرف زدم ویرایش شده 1 اردیبهشت، 2023 توسط kambiz_landar 1 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: اهم....بسم الله الرحمان الرحیم.... با سلام خدمت همه ی دوستان میہنے...چیزهایی هستند که بد نیست آنها را بدانید و رعایت کنید. من میخوام نکاتی رو بگم و از شما خواهش هایی دارم... 1-وقتے از مطلبے دیدین مے فرمایید و دیدید که تکرارے بود و شخصے تذکر داده بود ده هزار نفر بعدے هم همان را تکرار نکنند که: تکرارے* بے کیفیت و یا از قبیل این چیزها. زیرا بسیارے از افراد مانند بنده تازه به انجمن آمده اند و خیلے چیز ها را نمے دانندو یا گشته اند اما پیدا نکرده اند.پس لطفا بدانید که تذکر یک نفر کافیست....و نمیخواهد با گفتن این حرف ها بگویید که من هم این مطلب را دیده ام(اے بابا خب دیدید که دیدید)...زیرا شخص را مجبور به گفتن حرف هاے نا سزا مے کنید 2-لطفا اگر از مطلبے خوشتان نیامد به صورت پیام خصوصے به نویسنده بگوییدوجلوے دیگران از او ایراد نگیرید.....به طوری که شخص دیگر چشم دیدن شما را نداشته باشد و خجالت بکشد...براے مثال: کامے:مطلبت خیلے به درد نخور و مزخرف بود و اصلا خوشم نیومد مینا:به درک پسره ی .............من این مطلبو براے تو نزاشتم. و اینگونه مے شود که دیگر هر وقت مینا مطالب کامے را مے بیند نظراتے مانند خود او میزارد و مے گوید:ایشششششششششش.پسره ی ..........(البته این یک نوع مثال بود که در عین سادگے بعد هابه یک دعواے بزرگ تبدیل میشود)مے پرسید چگونه؟؟؟؟؟مینا مطالب کامے را مے بندد و از او انتقاد هاے بد میکند(جلوے همه)و کامے هم تلافے مے کند وجلوے همه ی میہنے ها بحث مے کنند....پس لطفا اگر ایرادے دیدید به صورت پیام خصوصے بگویید....اینگونه شخص خوشحال هم مے شودکه فرد با شعورے مثل شما وجود دارد. 3-این دلیل نمے شود که هر موضوعے که تک عکس بود آن را ببندید....زیرا بسیارے از موضوعات تک عکس بسیار جالب هستند و تک عکس بودن دلیل بر بے کیفیتے نمے شود.مانند: عکس لو رفته از دو دختر فرارے در پارتے شبانه – طنز پس هر موضوع تک عکسے بے کیفیت نیست.(من نمے گویم هیچ مطلبے رانبندید ولے این کار درست نیست)و نشانه ی عقده اے بودن شماست....زیرا خیلے ها ممکن است از این عکس خوششان بیاید.... 4-لطفا با جنبه باشید:منظور هیچ نویسنده اے از گذاشتن مطالب طنز با شما نیست و جنبه ی شوخے دارند.مانند: در پے کاهش جمعیت پسران نسبت به دختران: درخیابان: دختر:جـووون!جیگرتـو! پسر: ایییییییییییش! گمشو! دختر: شماره بدم زنگ میےزنے؟! پسر: واه واه ! مگه خودت برادر و پدر ندارے! واسه چے مزاحم پسر مردم مےشے! یا اینکه: مواد لازم براے درست کردن پسر:مواد خود را حرام نکنید............پسرا درست شدنیے نیستند!!!دخدرا پرچم بالااااااااااااا!پرچم پسرا رو میبینین؟ اِ...اون پایینن! پس لطفا هر مطلبے را به خود نگیرید و جنبه خرج کنید من خیلے خواهش ها از شما دوستان دارم ولے یه تعدادے از آن هارا نوشته ام و اگر مورد دیگرے است خودتان بگویید(با تشکر) توجه توجه:این مطلب براے سپاس گذاشته نشده است و براے اطلاعات و اگاهے شما دوستان است...ولے س اگر خوشتان آمد و سپاس دادید ناراحت نمیشم. چقدر مودبانه حرف زدم ناموصا حال کردم باریکلا 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 5 دقیقه قبل، فریحا گفته است: ناموصا حال کردم باریکلا نوووش نقل قول
فریحا ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، kambiz_landar گفته است: نوووش ممنون 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 7 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: اهم....بسم الله الرحمان الرحیم.... با سلام خدمت همه ی دوستان میہنے...چیزهایے هستند که بد نیست آنها را بدانید و رعایت کنید. من میخوام نکاتے رو بگم و از شما خواهش هایے دارم... 1-وقتے از مطلبے دیدین مے فرمایید و دیدید که تکرارے بود و شخصے تذکر داده بود ده هزار نفر بعدے هم همان را تکرار نکنند که: تکرارے* بے کیفیت و یا از قبیل این چیزها. زیرا بسیارے از افراد مانند بنده تازه به انجمن آمده اند و خیلے چیز ها را نمے دانندو یا گشته اند اما پیدا نکرده اند.پس لطفا بدانید که تذکر یک نفر کافیست....و نمیخواهد با گفتن این حرف ها بگویید که من هم این مطلب را دیده ام(اے بابا خب دیدید که دیدید)...زیرا شخص را مجبور به گفتن حرف هاے نا سزا مے کنید 2-لطفا اگر از مطلبے خوشتان نیامد به صورت پیام خصوصے به نویسنده بگوییدوجلوے دیگران از او ایراد نگیرید.....به طوری که شخص دیگر چشم دیدن شما را نداشته باشد و خجالت بکشد...براے مثال: کامے:مطلبت خیلے به درد نخور و مزخرف بود و اصلا خوشم نیومد مینا:به درک پسره ی .............من این مطلبو براے تو نزاشتم. و اینگونه مے شود که دیگر هر وقت مینا مطالب کامے را مے بیند نظراتے مانند خود او میزارد و مے گوید:ایشششششششششش.پسره ی ..........(البته این یک نوع مثال بود که در عین سادگے بعد هابه یک دعواے بزرگ تبدیل میشود)مے پرسید چگونه؟؟؟؟؟مینا مطالب کامے را مے بندد و از او انتقاد هاے بد میکند(جلوے همه)و کامے هم تلافے مے کند وجلوے همه ی میہنے ها بحث مے کنند....پس لطفا اگر ایرادے دیدید به صورت پیام خصوصے بگویید....اینگونه شخص خوشحال هم مے شودکه فرد با شعورے مثل شما وجود دارد. 3-این دلیل نمے شود که هر موضوعے که تک عکس بود آن را ببندید....زیرا بسیارے از موضوعات تک عکس بسیار جالب هستند و تک عکس بودن دلیل بر بے کیفیتے نمے شود.مانند: عکس لو رفته از دو دختر فرارے در پارتے شبانه – طنز پس هر موضوع تک عکسے بے کیفیت نیست.(من نمے گویم هیچ مطلبے رانبندید ولے این کار درست نیست)و نشانه ی عقده اے بودن شماست....زیرا خیلے ها ممکن است از این عکس خوششان بیاید.... 4-لطفا با جنبه باشید:منظور هیچ نویسنده اے از گذاشتن مطالب طنز با شما نیست و جنبه ی شوخے دارند.مانند: در پے کاهش جمعیت پسران نسبت به دختران: درخیابان: دختر:جـووون!جیگرتـو! پسر: ایییییییییییش! گمشو! دختر: شماره بدم زنگ میےزنے؟! پسر: واه واه ! مگه خودت برادر و پدر ندارے! واسه چے مزاحم پسر مردم مےشے! یا اینکه: مواد لازم براے درست کردن پسر:مواد خود را حرام نکنید............پسرا درست شدنیے نیستند!!!دخدرا پرچم بالااااااااااااا!پرچم پسرا رو میبینین؟ اِ...اون پایینن! پس لطفا هر مطلبے را به خود نگیرید و جنبه خرج کنید من خیلے خواهش ها از شما دوستان دارم ولے یه تعدادے از آن هارا نوشته ام و اگر مورد دیگرے است خودتان بگویید(با تشکر) توجه توجه:این مطلب براے سپاس گذاشته نشده است و براے اطلاعات و اگاهے شما دوستان است...ولے س اگر خوشتان آمد و سپاس دادید ناراحت نمیشم. چقدر مودبانه حرف زدم سلام تو بعضی مطالب سعی کنیم رعایت کنیم همه مطلبی هم نمی تونه جالب باشه، ب قول معروف پرده ها رو حفظ کنیم حد رو رعایت کنیم همه مطلبی به عنوان طنز قرار ندیم نقل قول
GiSoU ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 11 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: اهم....بسم الله الرحمان الرحیم.... با سلام خدمت همه ی دوستان میہنے...چیزهایے هستند که بد نیست آنها را بدانید و رعایت کنید. من میخوام نکاتے رو بگم و از شما خواهش هایے دارم... 1-وقتے از مطلبے دیدین مے فرمایید و دیدید که تکرارے بود و شخصے تذکر داده بود ده هزار نفر بعدے هم همان را تکرار نکنند که: تکرارے* بے کیفیت و یا از قبیل این چیزها. زیرا بسیارے از افراد مانند بنده تازه به انجمن آمده اند و خیلے چیز ها را نمے دانندو یا گشته اند اما پیدا نکرده اند.پس لطفا بدانید که تذکر یک نفر کافیست....و نمیخواهد با گفتن این حرف ها بگویید که من هم این مطلب را دیده ام(اے بابا خب دیدید که دیدید)...زیرا شخص را مجبور به گفتن حرف هاے نا سزا مے کنید 2-لطفا اگر از مطلبے خوشتان نیامد به صورت پیام خصوصے به نویسنده بگوییدوجلوے دیگران از او ایراد نگیرید.....به طوری که شخص دیگر چشم دیدن شما را نداشته باشد و خجالت بکشد...براے مثال: کامے:مطلبت خیلے به درد نخور و مزخرف بود و اصلا خوشم نیومد مینا:به درک پسره ی .............من این مطلبو براے تو نزاشتم. و اینگونه مے شود که دیگر هر وقت مینا مطالب کامے را مے بیند نظراتے مانند خود او میزارد و مے گوید:ایشششششششششش.پسره ی ..........(البته این یک نوع مثال بود که در عین سادگے بعد هابه یک دعواے بزرگ تبدیل میشود)مے پرسید چگونه؟؟؟؟؟مینا مطالب کامے را مے بندد و از او انتقاد هاے بد میکند(جلوے همه)و کامے هم تلافے مے کند وجلوے همه ی میہنے ها بحث مے کنند....پس لطفا اگر ایرادے دیدید به صورت پیام خصوصے بگویید....اینگونه شخص خوشحال هم مے شودکه فرد با شعورے مثل شما وجود دارد. 3-این دلیل نمے شود که هر موضوعے که تک عکس بود آن را ببندید....زیرا بسیارے از موضوعات تک عکس بسیار جالب هستند و تک عکس بودن دلیل بر بے کیفیتے نمے شود.مانند: عکس لو رفته از دو دختر فرارے در پارتے شبانه – طنز پس هر موضوع تک عکسے بے کیفیت نیست.(من نمے گویم هیچ مطلبے رانبندید ولے این کار درست نیست)و نشانه ی عقده اے بودن شماست....زیرا خیلے ها ممکن است از این عکس خوششان بیاید.... 4-لطفا با جنبه باشید:منظور هیچ نویسنده اے از گذاشتن مطالب طنز با شما نیست و جنبه ی شوخے دارند.مانند: در پے کاهش جمعیت پسران نسبت به دختران: درخیابان: دختر:جـووون!جیگرتـو! پسر: ایییییییییییش! گمشو! دختر: شماره بدم زنگ میےزنے؟! پسر: واه واه ! مگه خودت برادر و پدر ندارے! واسه چے مزاحم پسر مردم مےشے! یا اینکه: مواد لازم براے درست کردن پسر:مواد خود را حرام نکنید............پسرا درست شدنیے نیستند!!!دخدرا پرچم بالااااااااااااا!پرچم پسرا رو میبینین؟ اِ...اون پایینن! پس لطفا هر مطلبے را به خود نگیرید و جنبه خرج کنید من خیلے خواهش ها از شما دوستان دارم ولے یه تعدادے از آن هارا نوشته ام و اگر مورد دیگرے است خودتان بگویید(با تشکر) توجه توجه:این مطلب براے سپاس گذاشته نشده است و براے اطلاعات و اگاهے شما دوستان است...ولے س اگر خوشتان آمد و سپاس دادید ناراحت نمیشم. چقدر مودبانه حرف زدم احسنت ولی حجی لینک عکسه وا نشد 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۱۳ در 00:59، kambiz_landar گفته است: نوووش مرسی 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 4 ساعت قبل، فریحا گفته است: مرسی خاعش 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 33 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: خاعش قربانت 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 3 دقیقه قبل، فریحا گفته است: قربانت مرسے کہ حمایت میکنے 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: مرسے کہ حمایت میکنے کاری نکردم انجام وظیفه بود 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، فریحا گفته است: کاری نکردم انجام وظیفه بود ایجورے نگید عزیز ھمین کہ ھستین باعث دلگرمے ماس 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: ایجورے نگید عزیز ھمین کہ ھستین باعث دلگرمے ماس خیلی ممنونم سپاس 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، فریحا گفته است: خیلی ممنونم سپاس فقط تنها چیزی که اذیت میکنه محدودیت هاست 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، فریحا گفته است: فقط تنها چیزی که اذیت میکنه محدودیت هاست با وجود ھمہ محدودیتا دوستت دیرم نقل قول
فریحا ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 18 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: با وجود ھمہ محدودیتا دوستت دیرم ممنونم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .