فریحا ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 منم همینم؛ حتی اگه دیدگاهم بده! هیچوقت برای کسی کم نزاشتم؛ من حرفم برای خودم حکمه پس دنبال دردسر درست کردن نیستم؛ اگه پذیرفتنش سخته ، مشکلی نیست؛ من هیچوقت دنبال زندگی رو روال نیستم؛ هر جوری که حال بکنم یعنی دارم زندگی میکنم! من مغرور نیستم ، فقط دیدگاه دیگران رو نمیپسندم! من با هیچ کس مشکلی ندارم ، اگه برام مشکل نسازن. من بهونه نمیارم ولی گفتن حقیقت برا بعضیا بهونه آوردنه! من دیوونم؛ اگه دوستت داشته باشم پس بی برو برگشت دوستت دارم! من رکم. اگه بهت گفتم ازت متنفرم ، بدون حالم ازت بهم میخوره. من بین کسایی که دوست دارم و ندارم زمین تا آسمون فرق میزارم؛ من خودمو بزرگ نمیکنم ، فقط چیزی که دوست دارمو بزرگ میکنم. 2 1 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 12 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: لایکے ممنون مرسی نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 8 ساعت قبل، فریحا گفته است: منم همینم؛ حتی اگه دیدگاهم بده! هیچوقت برای کسی کم نزاشتم؛ من حرفم برای خودم حکمه پس دنبال دردسر درست کردن نیستم؛ اگه پذیرفتنش سخته ، مشکلی نیست؛ من هیچوقت دنبال زندگی رو روال نیستم؛ هر جوری که حال بکنم یعنی دارم زندگی میکنم! من مغرور نیستم ، فقط دیدگاه دیگران رو نمیپسندم! من با هیچ کس مشکلی ندارم ، اگه برام مشکل نسازن. من بهونه نمیارم ولی گفتن حقیقت برا بعضیا بهونه آوردنه! من دیوونم؛ اگه دوستت داشته باشم پس بی برو برگشت دوستت دارم! من رکم. اگه بهت گفتم ازت متنفرم ، بدون حالم ازت بهم میخوره. من بین کسایی که دوست دارم و ندارم زمین تا آسمون فرق میزارم؛ من خودمو بزرگ نمیکنم ، فقط چیزی که دوست دارمو بزرگ میکنم. خوب بود.. 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 35 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: خوب بود.. مرسی نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 ۱ ساعت قبل، فریحا گفته است: مرسی خواهش دوست خوبم 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 56 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: خواهش دوست خوبم مچکرم 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2023 35 دقیقه قبل، فریحا گفته است: مچکرم خواهش میکنم خدا برات خوش بخواد 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .