kambiz_landar ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 سلاممم شما كدوم سريال كره اے كه من مينويسم رو دوست دارين؟؟؟؟ ١-سرنوشت يك مبارز ٢-سرنوشت ٣-سرزمين اهن ٤-افسانه خورشيد و ماه ٥-خانواده كيم چے ٦-ايسان ٧-افسانه جومونگ ٨-جواهرے در قصر ٩-دونگے ١٠-دو دوست ١١-روياے بلند ١٢-افسانه سودانگ ١٣-بيمارستان چونا ١٤-قهرمان ١٥-تو زيبايے ١٦-وارثان ١٧-بوسه شكنت اميز ١٨-امپراطور باد ها ١٩-اقاے دكتر ٢٠-دختر امپراطور ٢١-روزگار شاهزاده ٢٢-گل يخ زده خوب فدات قوبانت ساس بدے نظر خوب بدے ستاره بچينے قوبانت بوس بوس : 3 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 2 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: سلاممم شما كدوم سريال كره اے كه من مينويسم رو دوست دارين؟؟؟؟ ١-سرنوشت يك مبارز ٢-سرنوشت ٣-سرزمين اهن ٤-افسانه خورشيد و ماه ٥-خانواده كيم چے ٦-ايسان ٧-افسانه جومونگ ٨-جواهرے در قصر ٩-دونگے ١٠-دو دوست ١١-روياے بلند ١٢-افسانه سودانگ ١٣-بيمارستان چونا ١٤-قهرمان ١٥-تو زيبايے ١٦-وارثان ١٧-بوسه شكنت اميز ١٨-امپراطور باد ها ١٩-اقاے دكتر ٢٠-دختر امپراطور ٢١-روزگار شاهزاده ٢٢-گل يخ زده خوب فدات قوبانت ساس بدے نظر خوب بدے ستاره بچينے قوبانت بوس بوس : اوشین شبکه 2 به سن هیچ کدومتون نمیاد خخخخ 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 1 ساعت قبل، Niloofar گفته است: جواهری در قصر منم خیلے دوستش دیرم 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: اوشین شبکه 2 به سن هیچ کدومتون نمیاد خخخخ تازه تلویزیون رنگی خریده بودیم خخخخخ 1 نقل قول
ReLIFE ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 5 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: سلاممم شما كدوم سريال كره اے كه من مينويسم رو دوست دارين؟؟؟؟ ١-سرنوشت يك مبارز ٢-سرنوشت ٣-سرزمين اهن ٤-افسانه خورشيد و ماه ٥-خانواده كيم چے ٦-ايسان ٧-افسانه جومونگ ٨-جواهرے در قصر ٩-دونگے ١٠-دو دوست ١١-روياے بلند ١٢-افسانه سودانگ ١٣-بيمارستان چونا ١٤-قهرمان ١٥-تو زيبايے ١٦-وارثان ١٧-بوسه شكنت اميز ١٨-امپراطور باد ها ١٩-اقاے دكتر ٢٠-دختر امپراطور ٢١-روزگار شاهزاده ٢٢-گل يخ زده خوب فدات قوبانت ساس بدے نظر خوب بدے ستاره بچينے قوبانت بوس بوس : سرنوشت و وارثان کلا هر چی لی مین هو بازی کرده 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .