رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

سلام به دوستان گل  میہنے...
اینم یه جور مسابقه هست که باید اطلاعات عمومے زیادے داشته باشید.من خودمم آن چنان اطلاعات عمومیم خوب نیس ولے میخوام قوے بکنمش.
من اینو با دیدن مسابقه ثانیه ها که بیشترتون دیدینش الهام گرفتم وگفتم این مسابقه رو اینجا قرار بدم
فقط یه فرقایے داره:اینجا نه امتیازے داده میشه و نه گرفته میشه و فقط به منظور این ساخته شده که ما چیزاے جدید یاد بگیریم پس لطفا به چشم مسابقه نبینیدش.
روال کار به این صورته که من یه سوال میپرسم که اگه بلد بودید بنویسید ولے اگه بلد نبودید میتونید به گوگل سرچ برید و جوابشو بفهمید
در باره ی همه چیز هم میتونید سوال کنید و فرقے نداره.اگه خواستید راجب فیلم و سریال مث ثانیه ها بپرسید لطفا ویدئو ی اونو بذارید بعدش بپرسید
خلاصه باید جواب نفر قبلیو بدید ولے اگه تو گوگل هم پیدا نکردید لطفا هیچ مطلبے نذارید تا کسی که بلده خودش بگه و بعدش یه سوال از نفر بعدے
بپرسید
موفق باشید...

اینم از سوال من: ابو ریحان بیرونے در کدام قرن میزیست؟

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...