selvam ارسال شده در 20 فروردین، 2023 ارسال شده در 20 فروردین، 2023 ± من حسادت میکنم حتی به تنها بودنت من به فرد رو به روی ، لحظهی خندیدنت من به بارانی ك با لذت نگاهش میکنی . . یا نسیمی ك رها میچرخد اطراف تنت ؛ من حسادت میکنم حتی به دست گرم آن ، شال خوشرنگی ك می پیچد به دور گردنت وقتی انگشتان تو در گیسوانت میدود ؛ من به رد مانده از اینجور سامان دادنت . . اینکه چیزی نیست ، گاهی دل حسادت کرده به عطر پاشیده از آغوش تو بر پیراهنت . . ؛ هیچکس ای کاش در دنیا به تو حسی نداشت من حسادت میکنم حتی به قلب دشمنت کاش هرکس غیر من ، ای کاش حتی آینه پلکهایش روی هم میرفت وقت دیدنت :)!﮼ 1 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 20 فروردین، 2023 ارسال شده در 20 فروردین، 2023 32 دقیقه قبل، selvam گفته است: ± من حسادت میکنم حتی به تنها بودنت من به فرد رو به روی ، لحظهی خندیدنت من به بارانی ك با لذت نگاهش میکنی . . یا نسیمی ك رها میچرخد اطراف تنت ؛ من حسادت میکنم حتی به دست گرم آن ، شال خوشرنگی ك می پیچد به دور گردنت وقتی انگشتان تو در گیسوانت میدود ؛ من به رد مانده از اینجور سامان دادنت . . اینکه چیزی نیست ، گاهی دل حسادت کرده به عطر پاشیده از آغوش تو بر پیراهنت . . ؛ هیچکس ای کاش در دنیا به تو حسی نداشت من حسادت میکنم حتی به قلب دشمنت کاش هرکس غیر من ، ای کاش حتی آینه پلکهایش روی هم میرفت وقت دیدنت :)!﮼ قشنگ بود 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .