نیلوفرآبی ارسال شده در 19 فروردین، 2023 ارسال شده در 19 فروردین، 2023 (ویرایش شده) سلام بچـه هــا خـواهشن هـر عکـس نـوشـته با دقـت بـخـونیـد بعـد جـواب بدین🪷 قـــــدش رو از روی زمانی که اومدین لایک کردین چندمین نفر بودین درنظر بگیرین ساعت لایکی که پستمو کردین نگاه کنید @Niloofar @Elnaz @Topaz @cursed angel @selvam @Timmy @ShahDokht @Aftaabgardaan @fereshte A @ATILA @kambiz_landar @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم• ویرایش شده 19 فروردین، 2023 توسط نیلوفرآبی 9 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2023 (ویرایش شده) خـودم موهاش دودی_چشاش عسلی_قد۱۷۷_چال لپ_خارج کشور باهاش آشنا میشم_مغرور و مودب🪷 اینکه گفت باهاش خارج کشور اشنا میشم منظورش اینک بمون تا آشنا بشی ویرایش شده 19 فروردین، 2023 توسط نیلوفرآبی 2 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 19 فروردین، 2023 ارسال شده در 19 فروردین، 2023 4 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: سلام بچـه هــا خـواهشن هـر عکـس نـوشـته با دقـت بـخـونیـد بعـد جـواب بدین🪷 @Niloofar @Elnaz @Topaz @cursed angel @selvam @Timmy @ShahDokht @Aftaabgardaan @fereshte A @ATILA @kambiz_landar @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم•• موهاش گندمی ای جااان چشاش مشکی فداااش قدش ۱۹۰ ماشالله شوخ طبع الههههی تو پارک آشنا میشم. مرموز و کم صحبته.. میکشمش مرموز بازی در بیاره.. عالی بود عزیزم.. 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: موهاش گندمی ای جااان چشاش مشکی فداااش قدش ۱۹۰ ماشالله شوخ طبع الههههی تو پارک آشنا میشم. مرموز و کم صحبته.. میکشمش مرموز بازی در بیاره.. عالی بود عزیزم.. خواهر ت پارک چکار میکردی فدات. برای تو امیدی هست واسه من الان ت دسکو ت خارج کشور دار کیف میکن. موند تا من برم آشنا بشم باهاش 2 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 19 فروردین، 2023 ارسال شده در 19 فروردین، 2023 3 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: خواهر ت پارک چکار میکردی فدات. برای تو امیدی هست واسه من الان ت دسکو ت خارج کشور دار کیف میکن. موند تا من برم آشنا بشم باهاش خواهر پارک میرن هوا خوری..خودت خارج کشور چکار داشتی؟؟ 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: امممم اممممم امم خب موهاش گندمی.چشماش عسلی .قد۱۸۲.خوش اندامه.جاش تو این گزینه ها نیست چرااخلاقش شوخه ولی نه دم دستی این دوتا اخرو خودماضافه کردم❤ خواهر کجا باهاش آشنا میشی کو🪷 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: خواهر پارک میرن هوا خوری..خودت خارج کشور چکار داشتی؟؟ من واسه مسابقات قرآن میرم🪷 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 19 فروردین، 2023 ارسال شده در 19 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: من واسه مسابقات قرآن میرم🪷 پس احتمالا کشورهای مسلمانآفریقایی تشریف دارند.. 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: نیل خو تو گزینه ها نبود مثلا تو مهمونی یه همچین جایی❤❤ عزیزم رقم یکان سن خودت چند ت گزینه انتخاب کن. توام خارج کشوری فکر کنم عکس نوشته پنجم نگاه کن نقل قول
Elnaz ارسال شده در 19 فروردین، 2023 ارسال شده در 19 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نیل خو تو گزینه ها نبود مثلا تو مهمونی یه همچین جایی❤❤ مهمونی قبول نیست.بیا با هم بریم پارک.. 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: وای نیل مردم❤ خواهر خو دیسکو که نمیشه رفت🪷 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: پس احتمالا کشورهای مسلمانآفریقایی تشریف دارند.. اوه بس آفریقایی چشم عسلیه 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2023 نیلوفر منو تو باهم میریم مسابقات قرآنشوهرمون اونجا پیدا میکنیم 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: وای الناز❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: النازی اول بریم پارک بعد دعوتشون کنیم مهمونی❤❤ 3 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: مهمونی قبول نیست.بیا با هم بریم پارک.. میخایین النازم ت پارک آفریقا ببین همسرشو نقل قول
Elnaz ارسال شده در 19 فروردین، 2023 ارسال شده در 19 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: النازی اول بریم پارک بعد دعوتشون کنیم مهمونی❤❤ ما دعوت کنیم؟؟اونا باید دعوت کنند 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: انقدر خوشگل میشه سیاه دورگهچشم رنگی❤ افریقای خوبه دوست دارم نقل قول
Elnaz ارسال شده در 19 فروردین، 2023 ارسال شده در 19 فروردین، 2023 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: میخایین النازم ت پارک آفریقا ببین همسرشو پارک های آفریقا پر از شیر و پلنگ هست.تیکه پاره مون میکنن 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: نیلو تو با صوت بخون منم وسطش هی کله میچرخونممیگم احسنت احسنت ببینم مورد پیدا کنم بلند میگم تکبیرررر وای یکی بیاد منو بدوز 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: پارک های آفریقا پر از شیر و پلنگ هست.تیکه پاره مون میکنن عزیزم افریقاییا قویین نگران نباش🪷نجاتمون میدن آشناییتونم رمانتیک میشه. مثلا ی شیر دنبالت همسرت میاد کمک 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: الناز هم هستا این مسابقه قبل پارکه بعدش باهاشون میریم پارک بعد اشناتر شدیممیریم مهمونی بهدشم دیگه لی لی لی لی دار کار بیخ پیدا میکنه به هتل نرسیم تکبیر 2 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 19 فروردین، 2023 ارسال شده در 19 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: عزیزم افریقاییا قویین نگران نباش🪷نجاتمون میدن آشناییتونم رمانتیک میشه. مثلا ی شیر دنبالت همسرت میاد کمک اینم حرفیه.. فقط فک کنم شیره نصف منو خورده باشه بعد همسر عزیز بیاد کمکم کنه 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: اینم حرفیه.. فقط فک کنم شیره نصف منو خورده باشه بعد همسر عزیز بیاد کمکم کنه ن عزیزم به موقع میرسه🪷. منو نیلوفرم بالای درخت نگاهتون میکنیم 1 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 19 فروردین، 2023 ارسال شده در 19 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: الناز هم هستا این مسابقه قبل پارکه بعدش باهاشون میریم پارک بعد اشناتر شدیممیریم مهمونی بهدشم دیگه لی لی لی لی مبارکه.. لی لی لی .. الله اکبر 2 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 19 فروردین، 2023 ارسال شده در 19 فروردین، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: مبارکه.. لی لی لی .. الله اکبر قاطی کردم 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: داشتم مرحله بعدو تایپ میکردم اتفافا ...نی نی هامون خال خالی میشه اگه آفریقا باشه فکر کنم کار به چادر صحرایی بکشه. ماشانس هتل نداریم. از این چادرای چوبی هستا 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .