kambiz_landar ارسال شده در 16 فروردین، 2023 ارسال شده در 16 فروردین، 2023 ميگنکسايي که مشروب بخورن ميرن جهنم!!! جهنمي که آدم هاش مست باشن، از دنيايي که آدماشپست باشن خيلي بهتره.. يهوقتايي ديگه حسش نيست " غصه " بخوري ... رسما" غصه " تو رو مي خوره ... بهبعضيا هم بايد گفت : عزيزم چرا بيکار نشستي ؟ بيا با احساسات من بازي کن! منکه نباشم دنيا يک “من”کم دارد توکه نباشي من يک “دنيا” کم دارم . . خدايا انگاربد متوجه شدي… گفتماونو ميبخشم , اما نگفتم ب يکي ديگه !!! يوقــــــتاي دلــــت مــــيخواد يــکي از پشتـــــ سر چشمـــــاتوبــــگيره و ازتــــ بـــــپرسه :" اگــــه گفتي منکيــــم ؟؟؟تو هم دستـــــاشو بگـــيري و بـــگي : هرکــــي هستي بـــمون خـــــيلي تـــــــــــنهام !!! گاهي وقتا يه جوري ميشکننت که وقتي تيکه ها تو مي چسبوني بهم ميشي يه آدم ديگه . . . ! دلم يه نفرو مي خواد که ازم بپرسه چطوري؟ با بغض بگم خوبم ...! بغلم کنه و بگه خفه شو از چشات ميباره 3 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 16 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2023 چه گونه خیانت میکنند؟چگونه کناردیگرے میخوابند؟؟من حتے بالشتمم عوض میکنم خوابم نمیبرد!!!! نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 16 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2023 هزار بار آمدم خطش بزنم.... خودش رو...... اسمش رو....... یـــادش رو...... امــــــا....... فقط قلبم پر شد از خط خطــــے هاے عاشقـــانه......! نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 16 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2023 خورشیدے و گرماے محبت در دست با امدن تو ماه چشمش را بست با سرعت نور سمت تو مے ایم وقتے که چراغ چشم هایت سبز است نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 16 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2023 # بشكن كسے نيس جمع كنه # بشكن كسے نيس درك كنه # بگذر كسے نيس صبر كنه نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 16 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2023 بهترین حس دنیاس وقتیکه عشقت بهت میگه دلم واست تنگ شده هرجور شده باید الان باهات حرف بزنم وگرنه قهر میکنم توام با هزار ترس و لرز که داری با دوستت حرف میزنے میرے بهش زنگ میزنے و مجبورے جواب.دوستت دارماشو با اره ونه بدیلے نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 16 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2023 نمیدونم شاید اشتباه میکنم ولے همیشه پسران ک ب دخترا خیانت میکنن ..واقعا اینم خیلے نامردیه 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 16 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2023 يهوقتايے ديگه حسش نيست " غصه " بخورے ... رسما" غصه " تو رو مے خوره ... دقیقا همین حسو دارم!! بقیہ اشونم خیلے قشنگن نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 16 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2023 هے روزگار چه کردے با دل تنگم نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 16 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2023 دلم يه نفرو مے خواد که ازم بپرسه چطورے؟ با بغض بگم خوبم ...! بغلم کنه و بگه خفه شو از چشات ميباره این عالے بود.... ولے نیست! نقل قول
Timmy ارسال شده در 18 فروردین، 2023 ارسال شده در 18 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۲۶ در 18:33، kambiz_landar گفته است: ميگنکسايي که مشروب بخورن ميرن جهنم!!! جهنمي که آدم هاش مست باشن، از دنيايي که آدماشپست باشن خيلي بهتره.. يهوقتايي ديگه حسش نيست " غصه " بخوري ... رسما" غصه " تو رو مي خوره ... بهبعضيا هم بايد گفت : عزيزم چرا بيکار نشستي ؟ بيا با احساسات من بازي کن! منکه نباشم دنيا يک “من”کم دارد توکه نباشي من يک “دنيا” کم دارم . . خدايا انگاربد متوجه شدي… گفتماونو ميبخشم , اما نگفتم ب يکي ديگه !!! يوقــــــتاي دلــــت مــــيخواد يــکي از پشتـــــ سر چشمـــــاتوبــــگيره و ازتــــ بـــــپرسه :" اگــــه گفتي منکيــــم ؟؟؟تو هم دستـــــاشو بگـــيري و بـــگي : هرکــــي هستي بـــمون خـــــيلي تـــــــــــنهام !!! گاهي وقتا يه جوري ميشکننت که وقتي تيکه ها تو مي چسبوني بهم ميشي يه آدم ديگه . . . ! دلم يه نفرو مي خواد که ازم بپرسه چطوري؟ با بغض بگم خوبم ...! بغلم کنه و بگه خفه شو از چشات ميباره لایک واقعا 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .