Black_wolf ارسال شده در 10 فروردین، 2023 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 از دلتنگیَت کجا فَرار کنم...؟! معمارِ هیجان ؛ کجا بروم که صدایِ آمدنت را بشنوَم...؟ کجا بایستَم که راه رفتنَت را ببینم...؟ کجا بخوابم که صدایِ نفسهات بیایَد...؟ کجا بچرخَم که در آغوشِ تو پیدا شوم...؟ کجا چشم باز کنم که در منظرَم قاب شوی...؟ کجایی...؟ کجایی که هیچ چیزی قشنگتَر از تماشایِ تو نیست...؟ کجا بمیرَم ، که با بوسههایِ تو چشم باز کنم...؟ کجایی...؟ 1 1 نقل قول
گندم24 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 ۱ ساعت قبل، Black_wolf گفته است: از دلتنگیَت کجا فَرار کنم...؟! معمارِ هیجان ؛ کجا بروم که صدایِ آمدنت را بشنوَم...؟ کجا بایستَم که راه رفتنَت را ببینم...؟ کجا بخوابم که صدایِ نفسهات بیایَد...؟ کجا بچرخَم که در آغوشِ تو پیدا شوم...؟ کجا چشم باز کنم که در منظرَم قاب شوی...؟ کجایی...؟ کجایی که هیچ چیزی قشنگتَر از تماشایِ تو نیست...؟ کجا بمیرَم ، که با بوسههایِ تو چشم باز کنم...؟ کجایی...؟ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .